Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης:Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογής ξεπούλημα της περιουσίας της ΔΕΗ

2
315

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αποδεχτεί την πρόταση των θεσμών για δρομολόγηση της πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες, προκειμένου να επιτευχθεί το «άνοιγμα» της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, πιστεύει ότι στην πραγματικότητα η κυβέρνηση βοηθάει να ικανοποιηθούν οι δανειστές λεηλατώντας τη δημόσια περιουσία.

Η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και η εκχώρηση πελατών της στην λιανική συνιστούν μεγάλη και ανεπανόρθωτη καταστροφή. Η Μεγαλόπολη και οι έμποροι της περιοχής είναι αντίθετοι σε κάθε λογής ξεπούλημα της περιουσίας της ΔΕΗ.

Αυτό το Εθνικό έγκλημα θα μας βρει απέναντι σε κάθε έναν από αυτούς που θέλουν να ρημάξουν την χώρα και την πόλη μας.
Η Μεγαλόπολη έχει δώσει γη – ύδωρ και αίμα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και δεν θα δεχτεί κανέναν ιδιώτη.

Η απόφαση των δανειστών και της κυβέρνησης θα μας βρει μαζί με όλους όσους παλέψουν για άρση των βλέψεων αυτών. Όχι μόνο για τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ, αλλά κυρίως για την εθνική οικονομία, την κοινωνία, την ανάπτυξη, το περιβάλλον και την εθνική κυριαρχία.

Ο αγώνας για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υπόθεση που αφορά το σύνολο της κοινωνίας.
Καλούμε όλους τους πολίτες της πόλης μας στο δρόμο του αγώνα .

Για τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο
Ο Πρόεδρος Νίκος Αντώνακας
Ο Γραμματέας Χ. Γεωργακόπουλος

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο εμπορικός σύλλογος αντί να καλέσει τα μέλη του να κλείσουν και να βγουν στον δρόμο καλεί τους πολίτες να το κάνουν.Ούτε σε ποιους απευθύνεστε και ποιους εκπροσωπείτε δεν γνωρίζετε. Πάλι καλά που δεν κάνατε κάλεσμα στους εργαζομένους της ΔΕΗ μιλάμε για την ασχετοσύνη.

  2. Οταν κάποιοι απο αυτούς χαίρονταν οταν κόβανε τα δώρα απο τους Δεητζηδες ,μετα είδαν οτι απο αυτούς έλειπαν, γιατι τα δώρα ειδικά των Χριστούγεννων το σπαταλούσαν στα μαγαζιά της πόλης!Ετσι και τωρα αν πουληθεί η ΔΕΗ οι μαγαζάτορες θα βάλουν πρώτοι λουκέτο !Οσο ποιο νωρίς το καταλάβουν και αντιδράσουν τόσο καλυτερα για ολους μας !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here