Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος 2016

0
184

Αν και οι καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών ήταν αντίξοες, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία των αγώνα ανωμάλου δρόμου «Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος 2016», υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελ/νήσου.

Ευχαριστούμε που τη προσπάθειά μας αυτή στήριξε η Δ.Λ.Κ.Μ. καθώς ο αγώνας διεξήχθει στο Οικολογικό πάρκο Ψαθιού, ιδιοκτησία ΔΕΗ Α.Ε. / Δ.Λ.Κ.Μ.

Στόχος μας είναι, ο αγώνας να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και σύντομα να υπάρξει πανελλήνια απήχηση, αφού ο χώρος στον οποίο διεξήχθει, βρίσκεται σε έκταση που ενδείκνυται για χάραξη και άλλων διαδρομών μεγαλύτερων από τις ήδη υπάρχουσες.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι Σύλλογοι: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ καθώς και πλήθος μαθητών και πολιτών της Μεγ/λης.

Ο απόηχος των χειροκροτημάτων από τις δεκάδες κόσμου που παρευρέθηκαν μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μεγ/λης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Μεγαλόπολης), καθώς και τους εθελοντές – γονείς που βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα.

 

anomalos-dromos2016 (1) anomalos-dromos2016 (2) anomalos-dromos2016 (3)

stivos-anomalos-dromos (1) stivos-anomalos-dromos (2) stivos-anomalos-dromos (3)

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here