Εκτός λειτουργίας πάλι η μονάδα 3 – Η Κυβέρνηση συνεχίζει να “παίζει παιχνίδια” με την Μεγαλόπολη

0
1107

Από σήμερα το πρωί τέθηκε εκτός λειτουργίας η 3η μονάδα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Η μονάδα 3 βγαίνει εκτός λειτουργίας όχι λόγω βλάβης αλλά καθαρά για λόγους κόστους και την θέση της στο σύστημα πήρε η μονάδα 4.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από τις πανηγυρικές ανακοινώσεις του Υπουργείου ότι έχει κατατεθεί αίτημα στην ΡΑΕ και τον ΑΔΜΗΕ να μπαίνουν στο σύστημα κατά προτεραιότητα οι μονάδες που έχουν Τηλεθέρμανση. Ότι έχουν δοθεί εντολές μέχρι να γίνει αυτό να μην βγει καμία μονάδα. Ανάλογες ανακοινώσεις είχαμε και από τους Δημάρχους των ενεργειακών δήμων οι οποίοι έκαναν την σχετική παρέμβαση.

δείτε το σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ

Και πριν καν στεγνώσει το μελάνι από την είδηση, η Κυβέρνηση και η ΔΕΗ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης και προχωρούν στο σβήσιμο της μονάδας 3 και μαζί δημιουργούν για ακόμη μια φορά προβλήματα στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης που πρέπει να κάψει χιλιάδες ευρώ σε πετρέλαιο.

Είναι πολύ ανησυχητική αυτή η εξέλιξη και κανείς δεν ξέρει πότε θα μπει πάλι σε λειτουργία η μονάδα 3 !

Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία. Είναι πλέον δεδομένο ότι υπάρχει σχέδιο να εδραιωθούν στην Μεγαλόπολη στοιχεία ΣΟΚ και ΔΕΟΣ , ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με το γεγονός ότι η 3η μονάδα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν , ότι η Τηλεθέρμανση δεν είναι αξιόπιστη λύση, ότι πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις.

Η Κυβέρνηση παίζει παιχνίδια και κοροϊδεύει την Μεγαλόπολη, την Δημοτική Αρχή και τους πολίτες. Και καλά κάνει αφού εμείς οι ίδιοι εδώ και αρκετό καιρό το δεχόμαστε και δεν αντιδρούμε! Μάλιστα τα “διάφορα πειράματα” που μας έχουν κάνει, έπιασαν τόπο. Σαν κοινωνία είμαστε έτοιμοι πλέον , βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα πριν, να αποδεχθούμε το ουσιαστικό κλείσιμο της μονάδας 3 με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της περιοχής αλλά και την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here