ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

Από την Πέμπτη 21 Μαρτίου έχει βγει εκτός λειτουργίας η μονάδα 3 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη λόγω προγραμματισμένης συντήρησης.
Ταυτόχρονα έχει βγει εκτός λειτουργίας και η Τηλεθέρμανση  και όσοι πολίτες την  χρησιμοποιούν σαν μέσο θέρμανσης αναγκάστηκαν να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν.

Η Δημοτική Αρχή της Μεγαλόπολης άσκησε πιέσεις στην ΔΕΗ , είτε να καθυστερήσει η έξοδος της Μονάδας , είτε να χρεωθεί η ΔΕΗ το κόστος του πετρελαίου που χρειάζεται για να λειτουργήσουν οι καυστήρες της Τηλεθέρμανσης, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Η Τηλεθέρμανση εδώ και μια βδομάδα δεν λειτουργεί  και έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα σε όσους την χρησιμοποιούν , αφού ( και εν μέσω μεγάλης κρίσης ) αναγκάστηκαν να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη τους για να μην παγώσουν !!

Το ερώτημα που μπαίνει από πολλούς είναι γιατί ενώ υπήρχε η ενημέρωση , δεν έχουμε λειτουργία της Τηλεθέρμανσης με πετρέλαιο?

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 3ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 3ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

  3. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ 3ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια