ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

0
171

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει στην Μεγαλόπολη την Μεγάλη Πέμπτη με μοναδικό θέμα την πώληση της 3ης μονάδας του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

Να σας θυμίσω ότι με προηγούμενη απόφαση του το Δ.Σ. έχει ταχθεί εναντίον των πωλήσεων των μονάδων της ΔΕΗ. όμως κάποιες κινήσεις του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων στο οποίο συμμετέχει και η Μεγαλόπολη είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα το Δίκτυο είχε κυκλοφορήσει μια ανακοίνωση με την οποία δήλωνε την επιθυμία του να βρεί κεφάλαια για να συμμετέχει στην πώληση των μονάδων.

Συνεργάτες του κ. Μπούρα δήλωναν τότε ότι ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δεν είχε συμμετάσχει σε τέτοια απόφαση και διαφωνεί. Απαντήσεις δεν είχαν δοθεί από τον ίδιο ούτε είχε κυκλοφορήσει διάψευση αλλά ούτε είχε απαντήσει στα σωματεία της ΔΕΗ της Μεγαλόπολης που του είχαν απευθύνει σχετικό ερώτημα.
Αναμένουμε τώρα την τοποθέτηση σου στο έκτακτο συμβούλιο για περισσότερα νέα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση από τον Δήμο Μεγαλόπολης…

Σας ενημερώνουμε ότι :

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 12η του μήνα Απριλίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ., , προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ενδεχόμενη πώληση της ΙΙΙ Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης.

Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του ανωτέρω θέματος για τη λήψη απόφασης ενόψει των ενεργειών ενδεχόμενης πώλησης της ΙΙΙ Λιγνιτικής Μονάδας της ΔΕΗ Α.Ε. Μεγαλόπολης, για την προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναστάσιος Γ. Κάβουρας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here