Εκοιμήθη η ηγουμένη της Μονής Μπούρα Μεγαλόπολης

0
288

Εκοιμήθη ,σε ηλικία 64 ετών, η ηγουμένη της Μονής Μπούρα Μεγαλόπολης, Θεολογία. Η ταφή της μακαριστής μοναχής έγινε σήμερα σε χώρο της Μονής.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, ενώ παρίσταντο οι μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος,, ο Γλυφάδας Παύλος και ο Λαρίσης Ιγνάτιος. Παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και πλήθος μοναχών από πολλά μοναστήρια της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα στο ArcadiaPortal

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΕΞΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΧ*******.

  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΕΞΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΧ*******.

  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΕΞΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΧ*******.

  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΕΞΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΝΤΡΟΠΗ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΧ*******.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here