Εκλογές 2019: Δηλώσεις μετά την ψηφοφορία από Κατσίρη , Ρουσιά και Βλάση

0
260

Κατσίρης: Σήμερα ψηφίζουμε και κάνουμε την ελπίδα πράξη

Σήμερα με την ψήφο μας κάνουμε την ελπίδα πράξη και η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, υπογράμμισε σε δήλωσή του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης.

Ο κ. Κατσίρης στις 8:30 το πρωί μετέβη στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας – το χωριό του – και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 231 εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό σχολείο του χωριού.

Αμέσως μετά σε δήλωσή του ανέφερε: «Στο μικρό και κοπιαστικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου μίλησα με ειλικρίνεια στη λογική και στην καρδιά των Αρκάδων. Σήμερα ψηφίζουμε και η Ελλάδα γυρίζει σελίδα σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις επόμενες γενιές. Σήμερα κι εμείς εδώ στην Αρκαδία με την δύναμη της ψήφου μας κάνουμε την ελπίδα πράξη».

Μαρίνος Ρουσιάς: Οι πολίτες θα κάνουν την ανατροπή στην Αρκαδία

Οι πολίτες με την ψήφο τους θα κάνουν την ανατροπή και στην Αρκαδία, τόνισε σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία κ. Μαρίνος Ρουσιάς. Ο κ. Ρουσιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 το πρωί στο 320 εκλογικό τμήμα, στο 4ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. Αμέσως μετά σε δήλωσή του υπογράμμισε: «Σήμερα με την ψήφο μας αποφασίζουμε για την ζωή μας. Οι πολίτες στην Αρκαδία και στην Ελλάδα θα κάνουν την ανατροπή. Καμμιά ψήφος χαμένη».

δείτε την δήλωση του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης:

Στην κάλπη γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κώστας Βλάσης

Διπλά σημαντική είναι η σημερινή Κυριακή για τον Κώστα Βλάση, καθώς οι εθνικές εκλογές συμπίπτουν με την ημέρα των γενεθλίων του. Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνει σήμερα τα 44 κι ελπίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του με μια σημαντική νίκη του ιδίου αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει ο κ. Βλάσης εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος κι ευδιάθετος δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος η ημέρα των γενεθλίων μου τυγχάνει να συμπίπτει με την ημέρα των εθνικών εκλογών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά κι απόψε το βράδυ να γιορτάζω διπλά!

Αυτό που προέχει είναι όλοι οι συμπατριώτες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς οι σημερινές εκλογές αποτελούν ορόσημο για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πέρα και πάνω απ´ όλα αυτο που μετράει είναι να καταστήσουμε την Αρκαδία μας πρωταγωνίστρια σε μια Ελλάδα ισχυρή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις εγκάρδιες ευχές σας και την αγάπη που απλόχερα μου προσφέρετε. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο!»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here