ΑρχικήΑΡΘΡΑΕκλογές οργάνων στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Εκλογές οργάνων στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ενημερώνει τα Μέλη και του Φίλους του ΠΑΣΟΚ ότι την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, θα διεξαχθούν πανελλαδικά εκλογές για την ανάδειξη των νέων αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα θα εκλεγούν:

–          Νομαρχιακές Επιτροπές (Ν.Ε.)

–          Νομαρχιακές Επιτροπές Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.ΚΑ.Π.)

–          Νομαρχιακές Επιτροπές Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.)

–          Δημοτικές Οργανώσεις (Δ.Ο.)

Οι διαδικασίες εκλογής που θα ακολουθηθούν, έχουν ως εξής:

1)      Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την 26/6/2016 από 09:00 έως 19:00

2)      Εκλογικά τμήματα θα δημιουργηθούν σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο και θα υπάρχει τριμελής εφορευτική επιτροπή από μέλη του ΠΑΣΟΚ της οικείας Δημοτικής Οργάνωσης (Δ.Ο.).

3)      Η εκλογή Δημοτικών Οργανώσεων θα γίνει σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο.

4)      Για την ψηφοφορία θα χρησιμοποιηθεί το υφιστάμενο Μητρώο μελών, το οποίο έχει ανοίξει μέχρι 19 Ιουνίου (13:00) για επικαιροποίηση στοιχείων και εγγραφή νέων μελών. Αιτήσεις εγγραφής υπάρχουν στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας.

5)      Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι Τετάρτη 22 Ιουνίου, ώρα 21:00. Υποψήφιοι μπορεί να είναι ΜΟΝΟ πιστοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ και οι υποψηφιότητες κατατίθενται αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας.

6)      Αιτήσεις για συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:00.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας θα καταβάλλει την κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση όλων των μελών και τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας και της απρόσκοπτης συμμετοχής των μελών του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, στα γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας (πεζόδρομος Δεληγιάννη, τηλ. 2710238626).

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ