Εκλογές για το ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 26 Ιουνίου – Που θα στηθούν οι κάλπες στην Αρκαδία

0
192

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή θα γίνουν εκλογές σε όλη την χώρα από τις οποίες θα προκύψουν οι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές ( ΝΕ ), οι επιτροπές καταστατικού και πιστοποίησης ( ΝΕΚΑΠ ), οι επιτροπές οικονομικού ελέγχου (ΝΕΟΕ ) και οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων ( ΣΕ ).

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα λήξουν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου 2016.

Στην Αρκαδία θα στηθούν πέντε κάλπες, όσοι δηλαδή είναι και οι καλλικρατικοί Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας. Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αρκαδία είναι τα εξής;
– Τρίπολη: γραφεία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ( πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 5 )
– Μεγαλόπολη: πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης
– Τρόπαια: Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων
– Βόρεια Κυνουρία: Κ.Ε.Π. Άστρους
– Νότια Κυνουρία: Πνευματικό Κέντρο Τυρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για όλες τις παραπάνω επιτροπές λήγει αύριο Τετάρτη 22/6/16. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας μέχρι και τις 8 το βράδυ. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος.
Η απερχόμενη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Αρκαδία για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρείχαν στο κίνημα τα τελευταία χρόνια και τους καλεί να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή σε όλη την Αρκαδία

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here