Εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και το εκπτωτικό χωριό McArthurglen από το γραφείο τουρισμού Ζώταλης

0
640

Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 το γραφείο γενικού τουρισμού Ζώταλης Ν. Θεόδωρος , διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και το εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

¨ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ¨

¨ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN¨

Συγκέντρωση και επιβίβαση στην τράπεζα Πειραιώς ώρα 07:00 π.μ και αναχώρηση για τον προορισμό μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Με την άφιξή μας στο Αττικό ζωολογικό πάρκο έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ένα μοναδικό ζωολογικό κήπο με μεγάλη ποικιλία ζώων σε ένα όμορφο περιβάλλον για διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Προαιρετικά μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το μοναδικό σόου επίδειξης με τα δελφίνια που προσφέρει το πάρκο.

Μετά την επίσκεψή μας στο Αττικό πάρκο, συνεχίζουμε για το εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα καταστήματα, να παρακολουθήσουμε τις προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, να απολαύσουμε ένα διάλειμμα από την βόλτα και τις αγορές σε ένα από τα καφέ και τα εστιατόρια του εκπτωτικού χωριού. Τέλος οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν και να διασκεδάσουν με παιχνίδια στους παιδότοπους του χωριού!

Γύρω στις 18:00 συγκέντρωση και αναχώρηση για την Μεγαλόπολη.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και καλή διασκέδαση!!!

δείτε πληροφορίες στην σελίδα στο FACEBOOK

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here