ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
212

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στις 8:30 το βράδυ
στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Μεγ/λη,
θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα συζητήσουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
και την οργάνωση μας για τις εκλογές
Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ )ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΤΗ Η ΦΑΚΑ. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ )ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Η ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΕΣ Ο ΑΚΗΣ???

  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ )ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΤΗ Η ΦΑΚΑ. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ )ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Η ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΕΣ Ο ΑΚΗΣ???

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ )ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΤΗ Η ΦΑΚΑ. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ )ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Η ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΕΣ Ο ΑΚΗΣ???

  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ )ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΤΗ Η ΦΑΚΑ. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ )ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ Η ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΕΣ Ο ΑΚΗΣ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here