Εκδήλωση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης το Σάββατο 02 Ιουνίου

0
866

Σας ενημερώνουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, η καλοκαιρινή μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 02 Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο, στο κέντρο «ΑΛΩΝΙΑ» στο χωριό Γέφυρα.

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου του χωριού, με αρτοκλασία και μνημόσυνο για τους θανόντες συναδέλφους μας. Στη συνέχεια, θα προσφερθεί δωρεάν καφές και γεύμα στα μέλη του Συνδέσμου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη (παλαιά και νέα) με τον/την σύζυγό τους, εφόσον έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο Γραφείο του Συνδέσμου έως την 30ή Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.30 π.μ. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής θεωρείται απαραίτητη, προκειμένου να ετοιμαστούν οι ονομαστικές κάρτες και να δοθεί η παραγγελία των μερίδων στο μαγαζί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.

Οι Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, οι οποίοι κατοικούν στη Μεγαλόπολη και στα γύρω χωριά παρακαλούνται όπως παραλάβουν εγκαίρως τις κάρτες τους από το Γραφείο του Συνδέσμου μας, καθημερινά από 8.30 π.μ. έως 11.30 π.μ. (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής), αφού η είσοδος στην αίθουσα της εκδήλωσης θα είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη της Κάρτας Συμμετοχής.

 Όσοι κατοικούν εκτός Μεγαλόπολης, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά και να παραλάβουν τις κάρτες τους κατά την είσοδό τους στο Κέντρο.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην εκδήλωσή μας, ενώ για οποιασδήποτε ακύρωση όπως ενημερώσετε έγκαιρα, προκειμένου να μην χρεωθεί ο Σύνδεσμός μας επιπλέον μερίδες και για την καλύτερη επιτυχία της Εκδήλωσης.

 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here