Εκδήλωση από τον Σύλλογο Ανεμοδουραίων στην Αθήνα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

0
141

Νέα από το Ανεμοδούρι ,

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες ευχόμαστε σε όλους και όλες από καρδιάς ένα ευτυχισμένο δημιουργικό και γεμάτο υγεία 2019.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και εκδηλώσεις για τις απόκριες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , Κουντουριώτου 12 Ηλιούπολη στις 17/02/2019 ημέρα Κυριακή . Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ. Ώρα προσέλευσης 13:30 έως 14:00 . Στην τιμή περιλαμβάνετε: πλήρες μενού, ορεκτικό και κυρίως γεύμα, απεριόριστα : κρασί, τσίπουρο και αναψυκτικά .

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη ,πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η δύναμη του χωριού μας προς το δήμο είναι ο σύλλογος και σύλλογος είμαστε όλοι μας είτε μένουμε στην Αθήνα είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδος ή του εξωτερικού.

Όλοι εμείς που είμαστε στο Δ.Σ. το κάνουμε με κέφι και αγάπη για το χωριό μας, χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά θα στηρίξετε την εκδήλωση.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή εναλλακτικά στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/32373731327/

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε για άλλη μία φορά ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here