Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων του Σπύρου Τσιριγώτη (video-photo)

1
2149

Εγκαίνια στο εκλογικό του κέντρο έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης, χθες Σάββατο 11 Μαίου.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης στην ομιλία του έκανε αναφορά για τα έργα που έχει προγραμματίσει η απερχόμενη δημοτική αρχή και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Είναι τραγελαφικό το γεγονός πως η ομιλία του Σπύρου Τσιριγώτη όπως θα δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο που σας επισυνάπτω ειναι η ίδια ομιλία με του Υποψηφίου Δημάρχου Δ. Καλαμπάκας κ. Γιάννη Μπουφίδη το 2014.
  https://www.kalabakacity.gr/i-omilia-toy-ypopsifioy-dimarxoy-d-kalampakas-k-gianni-mpoyfidi/?fbclid=IwAR2tgS-ktNvR4cu3vIhrzScTuDZ5LPMLSO50FC4UXg3TIsQ26JtXMQ6Njqk
  Στην αρχή έκλαψα από τα γέλια.Εν συνεχεία όμως έκλαψα από στεναχώρια όταν συνειδητοποίησα πως αυτοί που κανονίζουν τις τύχες μας και που θέλουν ξανά να τις αναλάβουν ειναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν όχι μόνο να γράψουν δυο δικά τους λόγια αλλά ούτε καν να εμπνευστούν από μια άλλη ομιλία.
  Το μόνο που μπορούν να κάνουν ειναι το copy paste.Μάλιστα διάλεξαν για τον εαυτό τους μια ομιλία κάποιου όπου απέτυχε να βγει δήμαρχος.
  Στην ομιλία κατηγορούνται οι άλλοι υποψήφιοι ότι έχουν επικοινωνιολόγους.Μάλλον θεωρούν μεγάλο επίτευγμα για τον εαυτό τους την αναζήτηση στο google και το copy paste.
  Πέρα από το αστείο αυτής της πατάτας τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ σοβαρά όταν ακούσει κανείς στην ομιλία για αρκετά έργα που η περιφέρεια έχει εντάξει στο ΕΑΠ για την Μεγαλόπολη να παρουσιάζονται ως έργα που υποτίθεται ότι έχει κάνει ο δήμος Μεγαλόπολης.Αν δει κάποιος τους πίνακες του ΕΑΠ όπου υπάρχουν και στην σελίδα σας θα το διαπιστώσει από πρώτο χέρι.
  Τέλος μιας και είσθε βαθύτεροι γνώστες του ΕΑΠ ως σελίδα πιστεύω πως θα είχε πολύ ενημερωτικό ενδιαφέρον η άποψή σας για αυτά τα έργα και για το πόσα από αυτά που αναφέρθηκαν αν τα έχει εντάξει τελικά η περιφέρεια ή ο δήμος Μεγαλόπολης στο ΕΑΠ.
  Ευχαριστώ εκ προτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here