Εγγραφές στο ΔΙΕΚ Στεμνίτσας με 2 ειδικότητες

0
1382

1. Ειδικότητα « Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος »
Η ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας λειτουργεί ως Δημόσιο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος». Εδώ και πολλά χρόνια, η Σχολή παράγει σταθερά μια εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, διδάσκοντας το αντικείμενο του Κοσμήματος σε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.

Με ιδιαίτερα πλούσια δραστηριότητα, η Σχολή έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς design κοσμήματος, εκθέσεις, σεμινάρια εξειδικευμένων τεχνικών.

Για το προσεχές διδακτικό έτος 2019-20 οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου!

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της Σχολής (http://epas-stemn.ark.sch.gr/) , στην σελίδα στο Facebook καθώς και στο τηλέφωνο 6974552302.

2. Ειδικότητα «Συνοδός Βουνού»
Στο ΙΕΚ Στεμνίτσας θα λειτουργήσει για τρίτη χρονιά και η ειδικότητα «Συνοδός Βουνού». Με την πρόσφατη ανάπτυξη και την επιτυχημένη λειτουργία των πιστοποιημένων πεζοπορικών μονοπατιών στην περιοχή του όρους του Μαινάλου, στα πέριξ της Στεμνίτσας, η λειτουργία της αντίστοιχης ειδικότητας έχει ως στόχο την ανάπτυξη σχετικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή και την άμεση απορρόφηση αποφοίτων.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here