Δ.Σ. Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για συνάντηση με ΔΕΗ για τον ΧΥΤΕΑ

0
161

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης την Δευτέρα 20 Μαρτίου , ο Δήμαρχος κ.Παπαδόπουλος έκανε ενημέρωση για την συνάντηση που ε΄γινε με την Διοίκηση της ΔΕΗ.

Θυμίσουμε ότι η συνάντηση με την ΔΕΗ έγινε μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και ορίστηκε ότι θα συγκροτηθεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή που θα επισκεφτεί την ΔΕΗ για να συζητήσει για την δημιουργία ΧΥΤΕΑ στα ορυχεία στην Μεγαλόπολη.

Μετά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων και μίλησε και ο Σπύρος Τσιριγώτης.

Στην διάρκεια της ενημέρωσης προκλήθηκε ένταση όταν ο Σπύρος Τσιριγώτης κατηγόρησε τον Ιωάννη Γεωργακόπουλο ότι ενώ είναι λαλίστατος στην Μεγαλόπολη , στην συνάντηση με τον διοίκηση της ΔΕΗ δεν μίλησε καθόλου. Επίσης τον κατηγόρησε για το χθεσινό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε , ότι δεν επιθυμεί την ομοφωνία. Η παράταξη του Γιάννη Γεωργακόπουλου κατήγγειλε τις τακτικές της πλειοψηφίας και αποχώρησε διαμαρτυρόμενη.

Επίσης στην διάρκεια των ερωτήσεων ο Ηλίας Τσίρμπας ρώτησε τον Δήμαρχο σχετικά με τις διαδικασίες αποζημίωσης των πολιτών της Μεγαλόπολης από τις πλημμύρες του Ιουνίου αλλά και την έλλειψη φωτισμού στην Συνδετήρια οδό Μεγαλόπολης.

Από την παράταξη Μπούρα τέθηκαν ερωτήσεις για το πότε θα πάρουν την προσφυγή στο ΣΤΕ κατά του ΕΣΔΕΑ  και επίσης για καταγγελίες πολλών κατοίκων για αδέσποτες αγελάδες στον δρόμο προς Ίσαρη που δημιουργούν κίνδυνο ατυχήματος.

δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στα 2 βίντεο που ακολουθούν από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here