Δόξα Μεγαλόπολης: Νέος πρόεδρος ο Μπάμπης Μαντζιαβάς, προπονητής ο Φασουλής

0
814

Νέα εποχή για την Δόξα Μεγαλόπολης η οποία ανακοίνωσε και το νέος της διοικητικό σχήμα καθώς επίσης και τον εκλεκτό για την θέση του προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η παλιά μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου της Μεγαλόπολης και της Δόξας, το «φάντομ» των αρκαδικών γηπέδων του παρελθόντος Μπάμπης Μαντζιαβάς είναι ο νέος επικεφαλής του διοικητικού σχήματος των κυανόλευκων αναλαμβάνοντας την θέση του προέδρου ενώ στο σχήμα σε θέση μέλους είναι και ο Φίλιππος Ταμπακόπουλος ο πρώην πλέον πρόεδρος του σωματείου.

Επιπλέον ο Μιχάλης Φασουλής είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Μεσσήνιο τεχνικό να επιστρέφει έπειτα από πέντε χρόνια και πάλι στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει στην ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης και αναφορικά με τα μεταγραφικά εντός των επόμενων ημερών και αφού πρώτα ο Μιχάλης Φασουλής έχει μια σαφή εικόνα για το ρόστερ το σωματείο θα κινηθεί για την ενίσχυση του με την μεταγραφική αγορά της Μεσσηνίας να έχει προτεραιότητα.

ΣΥΣΤΑΣΗ Δ.Σ. ΑΟ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :  ΜΑΝΤΖΑΒΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  :  ΜΠΟΥΚΙΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  :  ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ :  ΛΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΔΡΙΚΟΥ :  ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ : ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here