ΑρχικήΑΡΘΡΑΔόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο-Σπάρτη, τον Ιούνιο συνδέεται η Μεγαλόπολη!

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο-Σπάρτη, τον Ιούνιο συνδέεται η Μεγαλόπολη!

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε το μεσημέρι ο οδικός άξονας Λεύκτρο-Σπάρτη, ο οποίος αποτελεί τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.

Εγκαινιάζοντας το νέο αυτοκινητόδρομο ο υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε πως τον Ιούνιο θα παραδοθεί και η συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης ,ενώ το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα έργα στον περιφερειακό της Καλαμάτας.Επίσης ανέφερε πως είναι ο πρώτος δρόμος που παραδίδεται σε κυκλοφορία με εν λειτουργία Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων, δήλωσε ότι «θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε και στα υπόλοιπα έργα».

Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που παραδόθηκε σήμερα , υπάρχει ένας σταθμός διοδίων στην περιοχή της Πετρίνας , τα διόδια θα είναι ελεύθερα έως την Κυριακή του Θωμά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός του Υπουργού , ο γ.γ. Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες, βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την Αρκαδία, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος.Παρόντες και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης με πολλούς δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες από την Μεγαλόπολη.

δείτε επίσης το σχετικό ρεπορτάζ από το ArcadiaPortal.gr

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ντίνα Νικολακου σαν Μεσση’νια περιφερειακή σύμβουλος ,τι δουλεια εχει σε ένα έργο μεταξύ Αρκαδίας Λακωνίας;Ερωτώ γιατι δεν έχω δει Αρκάδες περιφερειακούς συμβούλους να τρέχουν στην Κορίνθια η στην Αργολίδα για το θεαθηναι!!!Το μόνο καλο οτι οι συμπολίτες μας και τα χωριά προς την φαλαισια θα έχουν πρόσβαση στο νοσοκομείο Σπάρτης σε μια ανάγκη!κατα τα αλλά αποτυχημένο έργο και μόνο για να διευκολύνει τους τουρίστες!απο αεροδρόμιο Καλαμάτας στον ΜΥΣΤΡΑ ,και μελλοντικά για την μεταφορά σκουπιδιών στην μεγαλοπολη!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια