Δόθηκαν τα “Τροφεία” στους εργαζόμενους στην ΔΕΗ – Με κάρτες θα γίνονται τα ψώνια και η κατανάλωση τροφίμων

2
1205

Διατακτικές γεύματος η αλλιώς “Τροφεία” , έλαβαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ , μια παροχή της επιχείρισης μέσω της Συλλογικής σύμβασης , που μετά από πολύ καιρό έγινε τελικά πραγματικότητα πριν λίγες ημέρες.

Την Παρασκευή που μας πέρασε οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη πήραν τις κάρτες στα χέρια τους οι οποίες ήδη πιστώθηκαν με το ποσό που αντιστοιχεί στον μήνα Αύγουστο. Η συγκεκριμένη παροχή έχει ισχύ από τον Μάρτιο του 2015 αλλά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΔΕΗ αποφάσισαν να παραχωρήσουν ένα πολύ μεγάλο τμήμα της παροχής αυτής στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η αξία της προσφοράς των εργαζομένων της ΔΕΗ στο Χαμόγελο του Παιδιού είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή που πολλά ΜΜΕ και πολλοί πολιτικοί έχουν κατηγορήσει την ΔΕΗ και το αρμόδιο Υπουργείο για την επιπλέον αυτή παροχή.

Τα Ticket Restaurant είναι διατακτικές γεύματος που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή, η οποία μάλιστα εκπίπτει σαν παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο.

trofeio-dei (2)

Στην πόλη της Μεγαλόπολης αλλά και στις γειτονικές περιοχές που υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που έλαβαν αυτές τις κάρτες , αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος που κινείται η αγορά των τροφίμων. Και αυτό γιατί πλέον ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να κάνει τα ψώνια του με την κάρτα , στα καταστήματα που έχουν το ανάλογο μηχάνημα. Το ποσό θα πιστώνεται σαν αγορά από χρεωστική κάρτα και θα πρέπει να αφορά μόνο τρόφιμα , επίσης μπορεί να περιλαμβάνει κατανάλωση φαγητού σε εστιατόρια και συναφή καταστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν μηχάνημα από τράπεζα που να δέχεται κάρτες τύπου Μastercard και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φροντίζουν να επιλέγουν να χρεώνουν ψώνια η κατανάλωση τροφίμων μέχρι του ποσού που υπάρχει διαθέσιμο. Δεν μπορεί να περνάει ας πούμε ένα μέρος του ποσού στην κάρτα και το υπόλοιπο να πληρώνεται μετρητοίς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας που έχει αναλάβει την προμήθεια των καρτών ΕΔΩ

 

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • σύμφωνα με έγγραφο από την ΔΕΗ . επιτρέπεται η χρήση της κάρτας σε super market , αρκεί οι αγορές να αφορούν τρόφιμα. Είναι στην ευθύνη του κατόχου να προσέξει να μην αγοράζει άλλα είδη. Τώρα πως θα το ελέγχουν αυτό δεν γνωρίζω αλλά προβλέπεται η αφαίρεση της κάρτας αν διαπιστωθεί ότι έχουν γίνει αγορές άλλων ειδών εκτός από τρόφιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here