ΔΩΡΕΑΝ διάθεση καυσόξυλων από το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης

0
185

Το Δασαρχείο Τρίπολης σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα προχωρήσει στην ΔΩΡΕΑΝ διάθεση καυσόξυλων για τις ανάγκες θέρμανσης, σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9.00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο του Δασονομείου Μεγαλόπολης έως και την Τετάρτη  28/12/2016.

Διευκρινίζουμε ότι η κοπή και η μεταφορά της ξυλείας θα γίνει με φροντίδα των ενδιαφερόμενων σε περιοχή που θα υποδειχθεί από το Δασαρχείο.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Δούκουρης Ανδρέας

Ενημέρωση από το Καφενείο Μεγαλόπολης – Ώρα 18.10

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί. Σύμφωνα με αυτή η προθεσμία για αιτήσεις έληγε την ίδια μέρα το μεσημέρι. Η ανάρτηση της από την σελίδα μας έγινε το μεσημέρι με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά παράπονα από αναγνώστες μας ότι δεν δίνεται η δυνατότητα σε πολίτες να κάνουν αιτήσεις. Η συγκεκριμένη προθεσμία είναι τόσο σύντομη λόγω του ότι υπήρχαν πολλές αργίες και η ενημέρωση από το Δασαρχείο έγινε πριν λίγες ημέρες. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Δούκουρη , του τονίσαμε την ανάγκη να δοθεί τουλάχιστον η δυνατότητα να υπάρχει ακόμη μια ημέρα προθεσμία για να κάνει όποιος πολίτης επιθυμεί αίτηση και μας απάντησε ότι όποιος επιθυμεί θα μπορεί να κάνει αίτηση και αύριο, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here