Δωρεά 50.000 από τον Θανάση Μαρτίνο για την Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021

0
185

Το ποσό των 50.000 ευρώ θα προσφέρει ο κ. Μαρτίνος Θανάσης, με καταγωγή από τη Στεμνίτσα, θέλοντας να συνεισφέρει στα έξοδα σύνταξης του φακέλου και της προβολής της Τρίπολης για την υποψηφιότητά της για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

Σε επιστολή του ο κ. Μαρτίνος Θανάσης αναφέρει:

“Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Αναφέρομαι στην επιστολή σας της 23ης Ιουλίου 2015 και στη συνάντησή μας με τους συνεργάτες σας σχετικά την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.

Επιβεβαιώνω την πρόθεσή μου να συνεισφέρω στα έξοδα σύνταξης του φακέλου και της προβολής της Τρίπολης ποσό € 50.000,00 (Πενήντα χιλιάδες ευρώ). Μετά την έγκριση του Δήμου και κοινή συμφωνία, το ποσό θα καταβληθεί σταδιακά απ’ευθείας σε μελετητές και άλλους αναδόχους του έργου.

Από πλευράς μας τη χορηγία θα παρακολουθήσει η αρμόδια συνεργάτης μας Ζωή Πλυτά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια. Με τιμή”

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με απόφασή του αποδέχτηκε τη δωρεά του ποσού των 50.000,00 € σχετικά με την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021 και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο δωρητή κ. Μαρτίνο Αθανάσιο.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here