ΑρχικήΑΡΘΡΑΔυσλειτουργίες σε Δημοτική Χορωδία και Κ.Δ.Α.Π. Μεγαλόπολης

Δυσλειτουργίες σε Δημοτική Χορωδία και Κ.Δ.Α.Π. Μεγαλόπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης , εδώ και αρκετούς μήνες έχει σταματήσει η λειτουργία της δημοτικής χορωδίας Μεγαλόπολης χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο. Χορωδοί όπως και πολίτες αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Από ότι γνωρίζουμε , μέχρι σήμερα ο μαέστρος της χορωδίας είναι και δάσκαλος στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και για άγνωστο λόγο έχει δημιουργηθεί κάποια δυσλειτουργία.

Η Δημοτική Χορωδία αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης. Είναι απαραίτητο  να υπάρχει ένας Μαέστρος στην δημοτική χορωδία και να μπορεί να προσφέρει την πείρα του και την γνώση του.

Το ΚΔΑΠ Μεγαλόπολης λειτουργεί από το 2000 και απασχολεί παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών στην μετασχολική ζώνη ( 1:30-8:00). Εξυπηρετεί γονείς εργαζόμενους, άνεργους ή με ιδιωτική εργασία βάσει πάντα εισοδήματος. Η παρουσία ενός δασκάλου με σύμβαση στο ΚΔΑΠ είναι απαραίτητη και για όσο το δυνατόν πιο πολλές ώρες.

Αν ο Μουσικός είναι περισσότερο απαραίτητος στην Χορωδία από ότι στο ΚΔΑΠ, μήπως θα ήταν καλύτερο  να απασχοληθεί μόνιμα εκεί με νόμιμες διαδικασίες, η δε θέση του στο ΚΔΑΠ να καλυφθεί από άλλο δάσκαλο και να  λειτουργήσει και αυτή η δομή όπως προβλέπεται;

Είναι κοινά αποδεκτό από όλη την κοινωνία το πολύ σημαντικό έργο που γίνεται, τόσο στο ΚΔΑΠ, όσο και στην χορωδία.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα βρεθεί η κατάλληλη λύση έτσι ώστε να συνεχίσει η πόλη της Μεγαλόπολης  να έχει σε πλήρη λειτουργία και οργάνωση, και τις δυο αυτές δομές. Έχει όμως ήδη περάσει αρκετός χρόνος και έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα, πρέπει λοιπόν οι όποιες παρεμβάσεις να γίνουν γρήγορα, να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια