Δυο στα δυο για τις Νεανίδες του Πελασγού

0
262

Συνεχίστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του πρωταθλήματος των νεανίδων το Σαββατοκύριακο με την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να δίνει δυο αγώνες έναν στη Σπάρτη και έναν στην Μεγαλόπολη.

Οι αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους στο πρωτάθλημα αφού κέρδισαν εύκολα στη Σπάρτη αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό μπάσκετ, σε τέτοιο σημείο που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και τα ευμενή σχόλια των φιλάθλων του ¨ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ¨. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη γηπεδούχο ομάδα κρατώντας χαμηλά το σκορ στην άμυνα τους (δέχτηκαν συνολικά 10 πόντους) ενώ επιθετικά εκτός της παραγωγικότητας έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς .

Παράλληλα τα κορίτσια της Μεγαλόπολης που εκτός από αυτό το πρωτάθλημα προετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκληση της Α2 έκαναν προπόνηση αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Μεγαλόπολη.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 0-19/04-24/06-13/0-18.

Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΣΕΦΕΡΟΥ-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Την Κυριακή το πρωί το γυναικείο είχε πάλι προπόνηση ενώ αμέσως μετά οι νεάνιδες έδωσαν το δεύτερο αγώνα σε δυο ημέρες αυτή τη φορά με τον Α.Σ. ¨ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ¨. Στο παιχνίδι αυτό είχαν συμμετοχή οι αθλήτριες που έχουν μικρότερο χρόνο παρουσίας και τα κατάφεραν εξίσου καλά απέναντι σε μια καινούργια ομάδα. Το τελικό 72-24 δείχνει καθαρά το μέγεθος της διαφοράς και της ποιότητας των δυο ομάδων.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 16-2/17-12/22-5/20-5.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : : ΣΕΦΕΡΟΥ-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here