ΑρχικήΑΠΟΒΛΗΤΑΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΔΒΑ!!

Δυναμικές κινητοποιήσεις αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης που συνεδρίασε εκτάκτως χθές το βράδυ.
Ομόφωνα όλες οι πλευρές κατάφεραν να συνθέσουν μια κοινή απόφαση και έτσι δημιουργήθηκε ήδη η επιτροπή αγώνα αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Μπούρα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αναστάσιο Κάβουρα και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σπύρο Τσιριγώτη,Γιάννη Φουσέκη και Κώστα Παγανό!
Το δημοτικό συμβούλιο καταγγέλλει το υπουργείο Περιβάλλοντος και την ΔΕΗ και αποφάσισε επίσης να προσβάλει την σχετική απόφαση στο Συμβούλιο Επικρατείας και την Ευρωπαική Ένωση.
Καταλήψεις ταινιοδρόμων στην ΔΕΗ και απειλή για έξοδο μονάδων, αποκλεισμούς εθνικών οδών και διαμαρτυρίες στην αθήνα στο υπουργείο και στην ΔΕΗ είναι μερικά από τα μέτρα αντίδρασης που όλοι συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν , προκειμένου να  το θέμα να πάρει την δημοσιότητα που πρέπει και να υπάρξει η αναγκαία πίεση πρός την κυβέρνηση.

Στο χθεσινό συμβούλιο  φάνηκε ότι παρόλο όμως την ομόφωνη απόφαση οι δημοτικοί άρχοντες μας έχουν μεγάλες διαφωνίες  ακόμα και για τα πιο απλά θέματα  και ακόμα και σε δύσκολες περιστάσεις δεν λένε να αφήσουν στην άκρη την τακτική του διχασμού που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια ορισμένοι.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά…. και στις μέρες μας είναι πολύ καθαρό , ότι κάποιοι έχουν επενδύσει πάρα πολλά στον διχασμό των κατοίκων του λεκανοπεδίου και τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Αν συνεχίζουμε σε αυτή την πόλη να είμαστε χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα τους τσιριγωτικούς και τους μπουρικούς τότε είναι βέβαιο ότι έχουμε χάσει το παιχνίδι και όχι μόνο θα γίνει ο ΧΔΒΑ αλλά θα έρθουν και τα σκουπίδια της Κερατέας , θα έρθουν τα σκουπίδια της Καλαμάτας και όλης της Πελοποννήσου και συνέχεια η Μεγαλόπολη θα γίνεται στόχος όλων αυτών που ξαναλέω …επένδυσαν πάρα πολλά στον να μας διχάσουν!!

Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη και του Δήμαρχου μας του Παναγιώτη του Μπούρα αλλά και του Σπύρου Του Τσιριγώτη..και κατ΄ επέκτασιν όλων μας… να σταματήσει επιτέλους αυτός ο διχασμός του κόσμου…και να προσπαθήσουμε όλοι να συνθέσουμε…για το καλό της Μεγαλόπολης… για το Μέλλον των νέων παιδιών…  Τώρα πριν να είναι πολύ αργά.!!!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αντε και να δουμε, διοτι πολύ φοβάμαι, θα μείνουμε μόνο στις επιτροπές….
  πότε θα ενημερώσουν τον κόσμο?
  Γιατί δεν κάνουν μια ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία που να ενημερώσουν τους πάντες…ακόμα και χαρτιά να τα τυπώσουν και με απλά λόγια να εξηγήσουν τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε..είναι θέμα που μας αφορά όλους

 2. Αντε και να δουμε, διοτι πολύ φοβάμαι, θα μείνουμε μόνο στις επιτροπές….
  πότε θα ενημερώσουν τον κόσμο?
  Γιατί δεν κάνουν μια ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία που να ενημερώσουν τους πάντες…ακόμα και χαρτιά να τα τυπώσουν και με απλά λόγια να εξηγήσουν τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε..είναι θέμα που μας αφορά όλους

 3. Αντε και να δουμε, διοτι πολύ φοβάμαι, θα μείνουμε μόνο στις επιτροπές….
  πότε θα ενημερώσουν τον κόσμο?
  Γιατί δεν κάνουν μια ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία που να ενημερώσουν τους πάντες…ακόμα και χαρτιά να τα τυπώσουν και με απλά λόγια να εξηγήσουν τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε..είναι θέμα που μας αφορά όλους

 4. Η Κερατέα κέρδισε γιατί ήταν ΕΝΑ,άφησαν τους διχασμούς και οργανώθηκαν ενάντια στην κρατική καταστολή και κέρδισαν.Το Σύνταγμα έδειξε τον δρόμο που πια είναι μονόδρομος,πως ξεπερνάς αγκυλώσεις και νοοτροπίες χρόνων.Η Μεγαλόπολη μπορεί και πρέπει να παλέψει,όχι ο Μπούρας και ο Τσιριγώτης ή όποιος άλλος αλλά οι Μεγαλοπολίτες ως πολίτες,ως προσωπικότητες,ως άνθρωποι.Αφήστε τι σας χωρίζει και δείτε το αύριο,τι σας ενώνει.Από αύριο όλοι είμαστε Μεγαλοπολίτες μέχρι την νίκη.

 5. Η Κερατέα κέρδισε γιατί ήταν ΕΝΑ,άφησαν τους διχασμούς και οργανώθηκαν ενάντια στην κρατική καταστολή και κέρδισαν.Το Σύνταγμα έδειξε τον δρόμο που πια είναι μονόδρομος,πως ξεπερνάς αγκυλώσεις και νοοτροπίες χρόνων.Η Μεγαλόπολη μπορεί και πρέπει να παλέψει,όχι ο Μπούρας και ο Τσιριγώτης ή όποιος άλλος αλλά οι Μεγαλοπολίτες ως πολίτες,ως προσωπικότητες,ως άνθρωποι.Αφήστε τι σας χωρίζει και δείτε το αύριο,τι σας ενώνει.Από αύριο όλοι είμαστε Μεγαλοπολίτες μέχρι την νίκη.

 6. Η Κερατέα κέρδισε γιατί ήταν ΕΝΑ,άφησαν τους διχασμούς και οργανώθηκαν ενάντια στην κρατική καταστολή και κέρδισαν.Το Σύνταγμα έδειξε τον δρόμο που πια είναι μονόδρομος,πως ξεπερνάς αγκυλώσεις και νοοτροπίες χρόνων.Η Μεγαλόπολη μπορεί και πρέπει να παλέψει,όχι ο Μπούρας και ο Τσιριγώτης ή όποιος άλλος αλλά οι Μεγαλοπολίτες ως πολίτες,ως προσωπικότητες,ως άνθρωποι.Αφήστε τι σας χωρίζει και δείτε το αύριο,τι σας ενώνει.Από αύριο όλοι είμαστε Μεγαλοπολίτες μέχρι την νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,829ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια