Δυναμικά κατέβηκε στην απεργία η Τρίπολη

0
166
????????????????????????????????????

Οι γιατροί, οι επιχειρηματίες, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι οδοντίατροι, τα φαρμακοποιοί, οι έμποροι, οι ξενοδόχοι, οι αγρότες, οι ασφαλιστές, οι ψυκτικοί, οι εκπαιδευτικοί, οι κομμωτές, οι υδραυλικοί, οι ταξιτζήδες, οι αυτοκινητιστές, οι εστιάτορες, οι αρτοποιοί και οι ζαχαροπλάστες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τρίπολης την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύσσωμος ο επαγγελματικός κόσμος της πόλης κατέβηκε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου όπου διατράνωσε τη φωνή του ενάντια στα νέα μέτρα που δρομολογεί η κυβέρνηση και που φέρνουν τους επαγγελματικούς κλάδους στην οικονομική ασφυξία. Το Ασφαλιστικό βρίσκεται στο επίκεντρο των διαμαρτυριών, καθώς, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο από την κυβέρνηση, θυμίζει περισσότερο φορολογικό μέτρο παρά ένα μέσον που θα εξασφαλίσει το μέλλον των εργαζομένων.

Η πλατεία Αγίου Βασιλείου γέμισε με κόσμο που φώναξε συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και των μέτρων που αυτή προωθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here