ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ – ΚΑΒΟΥΡΑ

0
178

Στο χθεσινό Δ.Σ. του Δήμου Μεγαλόπολης ο πρόεδρος κ.Κάβουρας έκανε την παρακάτω ανακοίνωση και ουσιαστικά δίνει τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει με αφορμή τα δελτία τύπου που είχαν κυκλοφορήσει από τον Σπύρο Τσιριγώτη για τις διαδικασίες που ακολουθούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης.

Υπήρξε συνάντηση λοιπόν του κ.Τσιριγώτη με τον κ. Κάβουρα και όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το θέμα κλείνει. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού είναι πλέον καθαρό ότι ο Σπύρος ο Τσιριγώτης έχει ψηφίσει το κομμάτι αυτό του κανονισμού που ο ίδιος είχε καταγγείλει τον πρόεδρο του Δ.Σ..

Βέβαια την ίδια στιγμή έχουμε καταγγελίες ότι υπάρχει παραποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου στο θέμα της συζήτησης του θέματος της κυρίας Καντέλη.
Άραγε ο κ Τσιριγώτης συμφωνεί με τα πρακτικά και έτσι δίνεται τέλος στην διένεξη που είχε με τον κ. Κάβουρα? Ότι ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισαν να μην πάρουν απόφαση?

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Κάβουρα..

Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχα με τον επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κ.Σπύρο Τσιριγώτη με κάλυψε η αποστροφή του λόγου του, ότι τα έμμεσα αναφερόμενα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο μουκαι τις δημοκρατικές μου καταβολές.


Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας είναι κοινή , στοχεύει στην πρόοδο και το μέλλον των συμπολιτών μας και επιτυγχάνεται με δουλειά, συνεργασία και ανθρώπινες σχέσεις.

Κατόπιν τούτου δεν θέτω το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , και σας προσκαλώ όλους στα πλαίσια του θεσμικού μας ρόλου όπως συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here