ΑρχικήΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΔιχάζει η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Διχάζει η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ένα ένα τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων παίρνουν αποστάσεις τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από το Κίνημα του Πάνου Καμμένου.
Τον χορό άνοιξε πρώτος με δημόσια τοποθέτηση του ο πρώην Βουλευτή της Π.Ε Κοζάνης Χάρης Κάτανας για τη μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τη σκυτάλη πήρε ο Αντιπεριφεριάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς ο οποίος τοποθετήθηκε κατά την διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δυτικής Μακεδονίας παρουσία πλήθους εργαζομένων και συνδικαλιστών της ΔΕΗ ενάντια στην παραχώρηση του 34% των μετοχών της ΔΕΗ στο υπερταμείο.
Στη συνέχεια το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Άρης Βατάλης ο οποίος εκπροσωπεί τους ΑΝ.ΕΛ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ εξέφρασε και αυτός της αντιρρήσεις του για την μεταφορά του 34% της ΔΕΗ στο υπερταμείο.
Χτες με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Νίκος Ντίνος έδωσε συνέχεια στη κόντρα για τη ΔΕΗ και χαρακτήρισε πολιτική αυτοκτονία της Κυβέρνησης τη μεταφορά του πακέτου των μετοχών στο υπερταμείο.
Η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη για τον Πάνο Καμμένο ο οποίος καλείται τώρα για ακόμα μια φορά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει τις αντιθέσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών του Κινήματος και να επαναφέρει ξανά αν μπορέσει την ηρεμία στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια αναμένεται από όλους με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οταν η ΝΔ ξεπουλαγε τη ΔΕΗ γινοταν πολεμος… Απεργιες πορειες συγκεντρωσεις κλπ… Τωρα που την ξεπουλαει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλαει ξανεις. Γιατι γινεται αυτο; που ειναι τωρα ολοι αυτοι που φωναζαν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια