Διον.Παπαδόπουλος: Άλλο ένα έργο της δικής μας Δημοτικής θητείας συμβασιοποιήθηκε

0
1162

Αγαπητέ κύριε διαχειριστή της σελίδας Καφενείο Μεγαλόπολης,

Με μεγάλη ικανοποίηση είδα σε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ότι συμβασιοποιήθηκε ένα σπουδαίο, διπλό έργο της δικής μας Δημοτικής Αρχής, το οποίο το 2018-2019 προγραμμάτισε και ωρίμασε με εξασφάλιση συγκεκριμένης χρηματοδότησης .

Πρόκειται για την Αναβάθμιση των χώρων της λαϊκής αγοράς και για την Αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου, συνολικού  προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.  Δύο πολύ μεγάλης σημασίας παρεμβάσεις αναβάθμισης κοινοχρήστων χώρων της πόλης μας, για τις οποίες  εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, είχαμε πιστέψει στην αναγκαιότητά τους και είχαμε εξαντλήσει τις δυνατότητες σε συνεργασία με την τότε Περιφερειακή αρχή.

Βέβαια, στο Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ούτε που φαίνεται το ιστορικό και η πραγματική χρονική ταυτότητα του έργου. Όπως μπορείτε να δείτε και στο έγγραφο που σας επισυνάπτω (Ιανουαρίου 2019), το Δελτίο Τύπου αντιγράφει ακόμα και τη δική μου φρασεολογία αλλά πέραν τούτου δεν κάνει καμία επιπλέον αναφορά για να αποδώσει εις έκαστον το μερίδιο που του αναλογεί για την πραγματοποίηση του έργου. Ας είναι και έτσι… μικρό το κακό, αρκεί τα έργα να ολοκληρώνονται ή να μην διακόπτονται.

Χαρά σε αυτόν που βρίσκει  έτοιμα και τελικά συμβασιοποιεί. Αλλά και μεγαλύτερη χάρη σε αυτόν που έχει την παρρησία να παραδέχεται τι έχει βρει αρχινημένο, τι  ώριμο, τι  μισοτελειωμένο.  Άλλωστε, δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στον Δήμο μας τα τελευταία δύο χρόνια και μακάρι να συνεχιστεί. Και το λέω με την έννοια της ανάγκης συνέχισης και ολοκλήρωσης των έργων.

Διονύσης Παπαδόπουλος

Πρώην Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης

Υποβολή Προτάσεων Για Τη Λα… by Πάνος Αλεβίζος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here