Διονύσιος Παπαδόπουλος: Δεν δεχόμαστε την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων στην Παλαιόχουνη!

0
211

Δεν δεχόμαστε την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων στην Παλαιόχουνη!

Αυτή είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης, όπως ο ίδιος δήλωσε πριν λίγο κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

[blockquote style=”1″]Η θέση μας είναι ξεκάθαρη , είναι σαφής. Δεν παρεκκλίνουμε καθόλου.[/blockquote]

Το συμβούλιο τελικά πήρε ομόφωνη απόφαση εναντίον της κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων και της σχετικής Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων αλλά και κατά του ενδεχόμενου μεταφοράς Compost ( CLO) στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Το ακριβές κείμενο του ψηφίσματος θα το αναρτήσουμε αύριο.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι ήδη έχει στείλει σχετικό έγγραφο στον Πρόεδρο και Διευθ. Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Ζερβό και κλείστηκε ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη , προκειμένου να συζητήσουν το θέμα με την ενδεχόμενη μεταφορά και απόθεση Compost ( CLO ) στα Ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Στο κείμενο του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης τονίζει την πλήρη αντίθεση του και σημειώνει ότι μια τέτοια κίνηση θα δυναμίτιζε τις σχέσεις μεταξύ της ΔΕΗ και του Δήμου.

διαβάστε το ψήφισμα του συμβουλίου και όλα τα πρακτικά της συζήτησης ΕΔΩ

Δείτε την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης και μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από το Καφενείο της Μεγαλόπολης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here