ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
166

Διήμερη εκδρομή με το τρένο στην Πελοπόννησο οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου, στη διαδρομή Κόρινθος – Καλαμάτα με επιστροφή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί: Η αναχώρηση θα γίνει από το νέο (όπου και ο προαστιακός) σταθμό της Κορίνθου της μισθωμένης από τον σύλλογο αμαξοστοιχίας στις 10.20 το πρωί του Σαββάτου. Προβλέπεται στάση και παραμονή στους Μύλους για 35 λεπτά.

Η αμαξοστοιχία θα εισέλθει στην τοπική γραμμή της Μεγαλόπολης, στον σταθμό της οποίας θα σταθμεύσει επί 10 λεπτά.

Άφιξη στους Χράνους στις 2.30 το μεσημέρι, όπου και θα γίνει στάση για φαγητό στις ταβέρνες του χωριού.

Άφιξη στην Καλαμάτα ένα τέταρτο με 20 λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα. Προβλέπεται ελεύθερο απόγευμα και διανυκτέρευση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Την Κυριακή στις 9.30 το πρωί, το τρένο θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα με προορισμό τη Μεσσήνη. Στη συνέχεια θα κινηθεί προς Τρίπολη, όπου θα φθάσει στις 11.30 το πρωί με στάση μισής ώρας.

Η επόμενη στάση θα γίνει στο Ναύπλιο, διάρκειας 2,5 ωρών για περιήγηση και φαγητό. Η επιστροφή στην Κόρινθο, στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό υπολογίζεται στις 6.15 το απόγευμα.
Η τιμή της εκδρομής είναι 110 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις (εισιτήρια προαστιακού από Δουκίσσης Πλακεντίας έως Κόρινθο, όλο το εκδρομικό σκέλος και εισιτήρια προαστιακού από Κόρινθο έως Δουκίσσης Πλακεντίας). Με νεότερη ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει ότι «υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης, θα διατεθούν ένας μικρός αριθμός θέσεων για όσους θέλουν να λάβουν μέρος μόνο τη μία μέρα από τις δύο. Είτε το Σάββατο στο Κόρινθος – Τρίπολη – Μεγαλόπολη – Καλαμάτα, είτε την Κυριακή στο Καλαμάτα – Μεσσήνη – Τρίπολη – Ναύπλιο – Κόρινθος, με τιμή συμμετοχής τα 55 ευρώ.
Γ.Σ. από την Ελευθερία Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/tourismos/item/26051-treno

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here