Διευκρίνηση σχετικά με την βλάβη στα τηλέφωνα στην Μεγαλόπολη

0
667

Από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου το πρωί , υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τα τηλέφωνα και το ίντερνετ στην Μεγαλόπολη, κυρίως με την εταιρία Wind, το οποίο λύθηκε πριν λίγη ώρα.

Μετά από πολλές επικοινωνίες με την εταιρία αλλά και την Cosmote , γράψαμε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ότι υπάρχει η βλάβη. Οι απαντήσεις που παίρναμε από τις υπηρεσίες ήταν ότι έχει γίνει κόψιμο της οπτικής ίνας , αρχικά μας είπαν στην Μεγαλόπολη και αργότερα έγινε πιο συγκεκριμένο ότι η βλάβη ήταν στην Ασέα.

Στο άρθρο μας γράψαμε ότι είναι πιθανόν η βλάβη να προέρχεται από εργασίες για βλάβη σε αγωγό της Τηλεθέρμανσης, και στις 12 το μεσημέρι που είχαμε την νεότερη ενημέρωση γράψαμε ότι είναι στην Ασέα.

Επειδή βλέπουμε ότι υπάρχουν κάποιοι αναγνώστες να προσπαθούν ειρωνικά να συνδέσουν το άρθρο με καλή η κακή κριτική στην δημοτική αρχή, ξεκαθαρίζουμε ότι πουθενά από το άρθρο και το κείμενο δεν προκύπτει καμία σύνδεση με αυτό. Ακόμα και η αναφορά μας για πιθανή εμπλοκή της Τηλεθέρμανσης δεν έγινε με σκοπό την κριτική αλλά να περιγράψει το σημείο της βλάβης που όλοι ψάχναμε. Επίσης οι αναφορές για έλλειψη ενημέρωσης έχουν να κάνουν με τους αρμόδιους των εταιριών τηλεφωνίας και μόνο.

Ως εκ τούτου επανερχόμαστε και με το παρόν άρθρο διευκρινίζουμε και ξεκαθαρίζουμε την πρόθεση και τον σκοπό της ανάρτησης για να μην υπάρξει ουδεμία παρερμηνεία.


δείτε στην φωτογραφία την σχετική αναφορά μας στο αρχικό άρθρο:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here