ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

0
271

Παρελθόν και με την …βούλα αποτελεί για τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μανόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, «η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα του Κόμματος των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, κυρίων Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους, έθεσαν εαυτόν εκτός Κόμματος».

Ο Γιάννης Μανόλης μια βδομάδα νωρίτερα είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου από το Ναύπλιο, από μόνος του την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, αφού προσχωρείστους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Από το MORIASNOW

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ .

  2. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ .

  3. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ .

  4. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here