Διατροφολόγος στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης η Μαίρη Σαραντοπούλου

0
568

Συνεργασία με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και των ακαδημιών της ομάδας έκλεισε η διατροφολόγος Μαίρη Σαραντοπούλου.
Τέτοιου είδους συνεργασίες τοποθετούν τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης μέσα στα πιο αξιόπιστα σωματεία της Αρκαδίας.
Μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες, μέσα από σκληρή δουλειά και αγάπη για τον αθλητισμό ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών. Εξάλλου η περσινή πετυχημένη χρονιά της ομάδας (κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Αρκαδίας, μεταγραφές δύο ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στον Ολυμπιακό και στον Ατρόμητο) ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Λίγα λόγια για την Μαίρη
Είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδικευτεί στην Παχυσαρκία και τη Διαχείριση βάρους μέσα από τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης (University of Glasgow) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Έχει εργαστεί ως Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών, και ως σύμβουλος διατροφής στο γυμναστήριο Sana Vita (fitness club) στην Τρίπολη. Από τον Απρίλιο του 2014 έχει ασκήσει ελεύθερα το επάγγελμα ως Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο πολυϊατρείο «Ιατρόπολις Αρκαδίας», ενώ εδώ και λίγο καιρό διατηρεί το προσωπικό της γραφείο τόσο στην Τρίπολη όσο και στη Μεγαλόπολη.

photo_sarantopoulou

Τα στοιχεία των γραφείων της είναι:
Διεύθυνση: Εθν.Αντίστασης 57-59 Τρίπολη
Διεύθυνση: Αγ.Νικολάου 7 Μεγαλόπολη
κ. 6947798719 | τ. 2710222698
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here