Διανομή Ροδάκινων την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)

1
305

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΡΟΔΑΚΙΝΑ) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, ήτοι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), στους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο της λαϊκής αγοράς στην πλατεία Πολυβίου  και ώρες 10:00 έως 13:00.

Οι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α. για να παραλάβουν την ποσότητα που τους αντιστοιχεί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αποτέλεσμα της αίτησης που είχαν υποβάλει για το Κ.Ε.Α. και την ταυτότητα τους.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν έγκαιρα για την παραλαβή λόγω της ευπάθειας των προϊόντων και να έχουν μαζί τους σακούλες για την μεταφορά των προϊόντων που δικαιούνται. Οι ποσότητες που τυχόν θα περισσέψουν στο τέλος της διαδικασίας θα διατεθούν σε λοιπές ευάλωτες ομάδες και σε κοινωνικές δομές της περιοχής.

Λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορονοιού είναι υποχρεωτική απο όλους τους προσερχόμενους η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων προς αποφυγή συνωστισμού.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Αντώνιος

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επειδή σε αυτές τις διανομές γίνεται πάντα το αδιαχώρητο καλό θα ήταν ο δήμος να φροντίσει σε όσους πάνε να υποβληθούν σε τεστ κορονοιού μετά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here