ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και το προεκλογικό σκηνικό στην Μεγαλόπολη έχει πλέον διαμορφωθεί. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις όλο αυτόν τον καιρό  και σήμερα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για όλα όσα έχουν αποφασιστεί να γίνουν. Σήμερα μπορώ πλέον να σας αναλύσω τα ψηφοδέλτια που θα συμμετέχουν στις εκλογές για τον Δήμο Μεγαλόπολης και πως διαμορφώθηκαν.

Ξεκινάω με την συμπολίτευση. Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας τηρούσε μέχρι πριν λίγες ημέρες στάση αναμονής. Η κάθοδος εκ νέου στις εκλογές δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.

Από την μία είναι η σαφής δήλωση του στις προηγούμενες εκλογές ότι ζητάει ακόμα μια θητεία και ότι οι 2 θητείες είναι υπεραρκετές για αυτόν να παρουσιάσει το έργο του και δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για τρίτη φορά.
Αυτή βέβαια η δήλωση του πριν 3μιση χρόνια είχε γίνει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.  Σίγουρα για να δείξει ότι χρειάζεται ακόμα 4 χρόνια να προλάβει να κάνει το έργο του αλλά ενδεχομένως ήθελε να δείξει και σε κάποιους ότι στις επόμενες εκλογές θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί την θέση του.

Επίσης η υποψηφιότητα του κ. Μπούρα  έχει και  μερικά εμπόδια.
Πρώτο αυτό του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης που πολλά στελέχη του είναι στον συνδυασμό του και χωρίς αυτά έχει πρόβλημα, την ίδια στιγμή που όλη η Μεγαλόπολη έχει καταλάβει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μαζί του , επιθυμούν να είναι και στην συνέχεια και δεν θα ήθελαν άλλη λύση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι πλέον το  κόμμα του 3% και είναι πολύ δύσκολο για τα στελέχη αυτά να συνεχίσουν να εμφανίζονται πίσω από τον Παναγιώτη Μπούρα. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ήθελαν μια αυτόνομη υποψηφιότητα στην πόλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόβλημα στην παράταξη του κ. Μπούρα υπάρχει επειδή  κάποιοι  συνεργάτες του δεν επιθυμούν να είναι πάλι στο ψηφοδέλτιο.
Ένα μεγάλο ζήτημα που τελικά  δεν προχώρησε ήταν η περίπτωση μετάβασης από τον Παναγιώτη Μπούρα σε κάποιον άλλον επικεφαλής. Υπάρχει όμως “ισχυρή αυλή” δίπλα του που του άσκησε μεγάλες πιέσεις και κατάφερε να τον πείσει να είναι πάλι επικεφαλής.
Η απόφαση τελικά πάρθηκε , ο Παναγιώτης Μπούρας θα είναι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος , το ανακοίνωσε και επίσημα στους συνεργάτες του. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ο Τάσος Κάβουρας δήλωσε ότι δεν θα είναι στο νέο ψηφοδέλτιο και θα ασχοληθεί με την Περιφέρεια. Αλλά είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα υπάρχουν και άλλες απώλειες .
Πλέον το μεγαλύτερο  πρόβλημα για τον κ. Μπούρα είναι ποιος  θα είναι ο αντίπαλος του και ποια ομάδα θα έχει απέναντι του.

Από την πλευρά του ΚΚΕ τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Ο Κώστας Παγανός δεν θα είναι πάλι υποψήφιος και επικεφαλής του συνδυασμού θα αναλάβει ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες συγκρότησης ψηφοδελτίου και στήνεται ο βασικός κορμός.

Τελευταίο – αλλά όχι έσχατο – είναι ένα νέο ψηφοδέλτιο που μπορεί να χαρακτηρισθεί ” Η ΕΛΙΑ” της Μεγαλόπολης αφού κινείται στην λογική της συνένωσης και των συνεργασιών.
Στην κίνηση αυτή έχουν ήδη συμφωνήσει και θα συμμετάσχουν :
Η παράταξη του Σπύρου Τσιριγώτη , συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Μιχόπουλου. Και το αναφέρω αυτό γιατί ο Κώστας Μιχόπουλος δεν θεωρείται ξεχωριστή ομάδα αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος και στηρίζει τον Σπύρο Τσιριγώτη.
Η παράταξη του Γιάννη Φουσέκη , ο οποίος και αυτός με την σειρά του δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει το καλό του τόπου και όχι η καρέκλα και συμμετέχει στην νέα αυτή κίνηση θέλοντας να στηρίξει την ανανέωση και την προσπάθεια να αλλάξει επιτέλους κάτι στην περιοχή.

Όλοι οι παραπάνω έχουν κάνει πολλές συζητήσεις μεταξύ τους αλλά και με πολλούς συμπολίτες μας και πλέον έχουν καταλήξει να υποστηρίξουν για υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαλόπολης τον Διονύσιο Παπαδόπουλο που είναι εκπαιδευτικός.

Με την παραπάνω λύση είναι πολύ κοντά να συμφωνήσουν και τα μέλη της ομάδας πολιτών που δημιουργήθηκε πρόσφατα και έχει σαν επικεφαλής τον Γιάννη Γεωργακόπουλο, μαζί με τους πολίτες που είναι δίπλα στην ομάδα και επιθυμούν ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και διαδικασίες. Η ομάδα αυτή συζητάει το ενδεχόμενο να συμμετέχει πίσω από τον υποψήφιο Δήμαρχο που έχει προταθεί.

Ενημέρωση 18.00
( Το Καφενείο της Μεγαλόπολης επικοινώνησε με τον Γιάννη Γεωργακόπουλο και τον ρώτησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπαδόπουλο Διονύσιο.  Η απάντηση του ήταν ότι  έχει συμμετέχει σε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση να συμμετέχουν στο σχήμα που δημιουργήθηκε)

Η επιλογή αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό της Μεγαλόπολης και πραγματικά  “ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα”. Βέβαια μένει να δούμε πως θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο αυτής της νέας προσπάθειας και τι ρόλο θα παίξουν οι υποστηρικτές. Δείχνει όμως να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και μια κίνηση που θα ενώσει την κοινωνία της πόλης.

Η νέα αυτή  κίνηση έχει κιόλας κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Με το άκουσμα της υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις από άτομα που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν πολύ θετικές απόψεις από τους απλούς ψηφοφόρους. Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως κάποιοι να έχουν μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και να θεωρούν ότι και αυτές οι εκλογές έπρεπε να γίνουν όπως και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως είναι που θα κρίνουν τελικά στην κάλπη το αποτέλεσμα!

Χαρακτιριστικό παράδειγμα μπορώ να σας δώσω με συμπολίτη μας από τον χώρο της  ΝΔ , που είναι ήδη εκλεγμένος σε κάποιο όργανο και που μήνες τώρα όσοι τον ρωτάνε αν θα τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος , αυτός το αρνιόταν. Και τώρα που βλέπει να υπάρχουν οι συνθήκες μια μεγάλης ένωσης αρχίζει να τηλεφωνεί και να δείχνει ότι θα ήθελε να είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής. ( διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο τέλος του άρθρου) . Εντελώς συμπτωματικά όσοι είναι κοντά του εμφανίζονται να αντιδρούν στις αποφάσεις του Γιάννη Φουσέκη. Επίσης υπάρχουν κάποια στελέχη από την πλευρά του Σπύρου Τσιριγώτη εμφανίζονται να μην θέλουν την ένωση που έγινε αλλά δεν έχουν να προτείνουν και κάποια βιώσιμη λύση .

 

Αυτά είναι τα νέα και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες παρουσιάσεις για να προχωρήσουμε μετά στις συγκροτήσεις των ψηφοδελτίων. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα επανέλθει και πάλι όταν θα υπάρχουν νέα στοιχεία. Όλο αυτό το καιρό ακούμε στην Μεγαλόπολη να αναλύονται όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια. Τα σενάρια είναι όμως για τις ταινίες και μπερδεύουν αντί να ενημερώνουν τους πολίτες. Σας παρουσιάζω σήμερα αυτά που τελικά θα γίνουν και τόσο καιρό απλά περίμενα να υπάρχει κάτι σίγουρο.

Θ επανέλθουμε λοιπόν με τις επίσημες ανακοινώσεις και άλλο νεότερο προκύψει.

Ενημέρωση άρθρου 15-2-2014  ώρα 14.00

Έχω λάβει πολλά μηνύματα και ερωτήματα και θέλω να κάνω κάποιες διευκρινίσεις.

1. Σε ότι αφορά την κίνηση πολιτών που είναι επικεφαλής ο Γιάννης Γεωργακόπουλος. Ο κ. Γεωργακόπουλος συμμετείχε στην συζήτηση που έγινε την Τρίτη το βράδυ μεταξύ Τσιριγώτη,Μιχόπουλου ,Φουσέκη, Δημόπουλου Νικήτα . Στην συζήτηση αυτή προτάθηκε το όνομα του Δ. Παπαδόπουλου για επικεφαλής ενός συνδυασμού και όλοι οι υπόλοιποι να συμμετέχουν στον συνδυασμό. Οι Τσιριγώτης-Μιχόπουλος-Φουσέκης συμφώνησαν, ο Νικήτας Δημόπουλος διαφώνησε και όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιάννης  Γεωργακόπουλος διαφώνησε και αυτός . Συμμετέχοντες όμως στην συζήτηση εμφανίζουν ότι η πλευρά Γεωργακόπουλου δεν ήταν κάθετα αρνητική και υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας.  Αυτό γράφτηκε από το Καφενείο της Μεγαλόπολης , η διευκρίνηση όμως που ήταν ΑΜΕΣΗ από τον κ.  Γεωργακόπουλο δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας, είναι απόλυτα σαφές ότι η κίνηση πολιτών θα προχωρήσει μόνη της σε  ανακοίνωση αυτόνομου συνδυασμού. Οπότε υπάρχει σαφέσταστη θέση και ενημέρωση από την πλευρά αυτή.

2. Όσο αφορά το στέλεχος της ΝΔ που γράφω ότι επικοινωνεί και δηλώνει επιθυμία να είναι υποψήφιος Δήμαρχος εφόσον υπάρχει ένωση δυνάμεων θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω τα εξής: Η αναφορά μου αυτή έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο και ειδικότερα επειδή  θέλω να είμαι ακριβής και να μην αφήνω κανένα υπονοούμενο θα σας πληροφορήσω τι έχει συμβεί. Εδώ και πολύ καιρό ο Π. Βαλασόπουλος  είχε κάνει γνωστό σε κύκλους του , ότι θα πρέπει ο Γιάννης Φουσέκης να είναι εκ νέου υποψήφιος και να έχει μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει τον Δήμο Μεγαλόπολης. Και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι γνωρίζαμε ότι δεν το ενδιαφέρει ο Δήμος Μεγαλόπολης. Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ο Π. Βαλασόπουλος ενημερώθηκε από φίλους του ότι υπάρχει η πρόταση για ένωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και του ζητήθηκε – πάλι από φίλους του – να απαντήσει αν θα ενδιαφερόταν να τεθεί το όνομα του σαν υποψήφιος δήμαρχος. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η απάντηση του ήταν ότι θα το συζήταγε αρκεί να υπήρχε όντως μια ένωση και μια σύνθεση δυνάμεων για το καλό της περιοχής. Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα την ώρα που έγιναν αυτές οι κουβέντες – Πέμπτη μεσημέρι – είχε κλειδώσει το όνομα του Δ. Παπαδόπουλου και πλέον ήταν αργά να μπει στην συζήτηση το όνομα του Π . Βαλασόπουλου. Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες αυτή είναι η ανάμειξη του Παναγιώτη Βαλασόπουλου και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρώτησαν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί και τι εννοώ με όσα έγραψα. Με τα παραπάνω που γράφω απαντάω και αναλύω όλα όσα έγιναν. Δεσμεύομαι μέχρι αύριο να σας παρουσιάσω και την επίσημη θέση του Παναγιώτη Βαλασόπουλου για όλα τα παραπάνω για να ξεκαθαρίσει πλήρως αυτό το θέμα και να μην υπάρχει καμία σκιά.

Όλα όσα σας μεταφέρω είναι πάντα στην προσπάθεια μου να γνωρίζετε όλα όσα έχουν γίνει και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Δεν υπάρχει από μεριάς μου η πρόθεση ούτε να μεταφέρω κάτι που δεν ισχύει , ούτε να δημιουργώ εντυπώσεις. Και για τον λόγο αυτό θα προσπαθώ πάντα να σας μεταφέρω και τις επίσημες θέσεις όλων όσων εμπλέκονται.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΟ “ΧΘΕΣ” ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ, ΟΜΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ “ΕΛΙΑ” ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠ[ΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ “ΑΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΠΡΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΚΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ.

 2. ΤΟ “ΧΘΕΣ” ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ, ΟΜΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ “ΕΛΙΑ” ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΙΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠ[ΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ “ΑΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΠΡΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΚΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ.

 3. Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι οι προβοκάτσιες γίνονται από όσους έχουν κάποιες βλέψεις και επιδιώκουν να καταλάβουν καρέκλες. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημοσιεύει τις πληροφορίες που μπορεί και έχει τσεκάρει. Παρόλο που ξέρω τις συμμετοχές σε συζητήσεις και την αποδοχή προτάσεων για συγκεκριμένα ονόματα που έγιναν, δεν υπήρξα πολύ αναλυτικός γιατί δεν είναι αυτό που μετράει τώρα. Αν όμως κάποιοι άλλα λένε και αλλά κάνουν μετά , ίσως να χρειαστεί να υπάρξει και δημοσίευση και με κάποια άλλα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με τις διεργασίες που έχουν γίνει και γίνονται.
  Τα όποια προβλήματα και διαφωνίες που μπορεί αν υπάρξουν μέσα σε κάποιες παρατάξεις δεν θα τα λύσουμε εμείς , ούτε έχει το δικαίωμα κανείς να μας τα φορτώσει εμάς.
  Ψάξτε αλλού για προβοκάτσιες φίλε μου και ενημερωθείτε καλύτερα !!

 4. Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι οι προβοκάτσιες γίνονται από όσους έχουν κάποιες βλέψεις και επιδιώκουν να καταλάβουν καρέκλες. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης δημοσιεύει τις πληροφορίες που μπορεί και έχει τσεκάρει. Παρόλο που ξέρω τις συμμετοχές σε συζητήσεις και την αποδοχή προτάσεων για συγκεκριμένα ονόματα που έγιναν, δεν υπήρξα πολύ αναλυτικός γιατί δεν είναι αυτό που μετράει τώρα. Αν όμως κάποιοι άλλα λένε και αλλά κάνουν μετά , ίσως να χρειαστεί να υπάρξει και δημοσίευση και με κάποια άλλα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με τις διεργασίες που έχουν γίνει και γίνονται.
  Τα όποια προβλήματα και διαφωνίες που μπορεί αν υπάρξουν μέσα σε κάποιες παρατάξεις δεν θα τα λύσουμε εμείς , ούτε έχει το δικαίωμα κανείς να μας τα φορτώσει εμάς.
  Ψάξτε αλλού για προβοκάτσιες φίλε μου και ενημερωθείτε καλύτερα !!

 5. Η τωρινή δημοτική αρχή χρειάστηκε 8 χρόνια για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία του έργου της και να φέρει την πόλη 30 χρόνια πίσω. Διεκδικεί μια νέα θητεία για να την εξαφανίσει τελείως από το χάρτη της Αρκαδίας??????? Θράσος!!!!!!!

 6. Η τωρινή δημοτική αρχή χρειάστηκε 8 χρόνια για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία του έργου της και να φέρει την πόλη 30 χρόνια πίσω. Διεκδικεί μια νέα θητεία για να την εξαφανίσει τελείως από το χάρτη της Αρκαδίας??????? Θράσος!!!!!!!

 7. θα περιμενα τουλαχιστον απο σας που γραφετε αυτα τα αρθρα να γραφετε αληθειες. Δυστυχως ομως τα συμφεροντα σας δεν το επιτρεπουν . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ κανενας συμπολιτης απο το χωρο της ΝΔ. Προταση του εκανε Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ και κανενας δεν αντεδρασε που ειναι κοντα του. ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ η ΜΟΝΑΡΧΙΑ εχει τελειωσει στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 8. θα περιμενα τουλαχιστον απο σας που γραφετε αυτα τα αρθρα να γραφετε αληθειες. Δυστυχως ομως τα συμφεροντα σας δεν το επιτρεπουν . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ κανενας συμπολιτης απο το χωρο της ΝΔ. Προταση του εκανε Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ και κανενας δεν αντεδρασε που ειναι κοντα του. ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ η ΜΟΝΑΡΧΙΑ εχει τελειωσει στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 9. Ο ΓΑΜΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ-ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

 10. Ο ΓΑΜΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ-ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΕΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

 11. Μια περιοχή με τεράστια ιστορία αναπτύχθηκε στρεβλά γιατί βασίστικε ΜΟΝΟ στην ΔΕΗ.Όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι τοπικοί πολιτικοί αστέρες κατάντησαν την περιοχή ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ (εκτός μερικών ηρωικών και φιλότιμων εξαιρέσεων),εξαιρετικά εσωστρεφή,ελεϊνής αισθητικής,με μηδενικό πολιτισμό,ανύπαρκτη παιδεία και για κερασάκι στην τούρτα την απέκοψαν ή καλύτερα δεν την σύνδεσαν με το εθνικό οδικό δίκτυο!!
  Η Μεγαλόπολη πεθαίνει και οι εκτελεστές της έχουν το θράσσος και τα μούτρα να ζητάνε και άλλη θητεία για να χορτάσουν τα κόμπλεξ τους,ζούνε στην κοσμάρα τους.
  Καλή συνέχεια αλλα στις κηδείες δεν βαράνε παλαμάκια.

 12. Μια περιοχή με τεράστια ιστορία αναπτύχθηκε στρεβλά γιατί βασίστικε ΜΟΝΟ στην ΔΕΗ.Όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι τοπικοί πολιτικοί αστέρες κατάντησαν την περιοχή ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ (εκτός μερικών ηρωικών και φιλότιμων εξαιρέσεων),εξαιρετικά εσωστρεφή,ελεϊνής αισθητικής,με μηδενικό πολιτισμό,ανύπαρκτη παιδεία και για κερασάκι στην τούρτα την απέκοψαν ή καλύτερα δεν την σύνδεσαν με το εθνικό οδικό δίκτυο!!
  Η Μεγαλόπολη πεθαίνει και οι εκτελεστές της έχουν το θράσσος και τα μούτρα να ζητάνε και άλλη θητεία για να χορτάσουν τα κόμπλεξ τους,ζούνε στην κοσμάρα τους.
  Καλή συνέχεια αλλα στις κηδείες δεν βαράνε παλαμάκια.

 13. ΜΑ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΜΑΔΟΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ “ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ” ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ Σ**** ΟΣΟ ΑΡΩΜΑ Κ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ, Σ**** ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΦΙΛΕ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

 14. ΜΑ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΜΑΔΟΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ “ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ” ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ Σ**** ΟΣΟ ΑΡΩΜΑ Κ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ, Σ**** ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΦΙΛΕ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ