Διαμαρτύρονται οι τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης για τις καθυστερήσεις στη διανομή τροφίμων

0
206

Ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» «καταγγέλλει την ολιγωρία του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με την διαδικασία έγκρισης από την Ε.Ε. για τη διανομή τροφίμων σύμφωνα με τον νόμο που προβλέπεται για δωρεάν τρόφιμα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Μετά από επανειλημμένες επιστολές και τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο μας ενημέρωσαν ότι τριμελής επιτροπή από την Τρόικα που βρίσκεται στο Υπουργείο προωθούν επιλεκτικά τα θέματα και τα τρόφιμα έχουν μείνει στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει υπόψιν της τις οικογένειες αυτές που έχουν ανάγκη το πρόγραμμα δωρεάν τροφίμων και όποιοι σχηματισμοί της κυβέρνησης να μην καθυστερήσουν τη υλοποίηση του προγράμματος.

Ο σύλλογος μας ενημερώνει τα μέλη του για τις δράσεις στις οποίες θα συμμετέχει που αφορούν τη συμμετοχή του συλλόγου στη συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ένωσης και σε όποιες δράσεις αποφασιστούν.

Ο σύλλογος έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δήμο, τη ΔΕΗ και την περιφέρεια για την κατάσταση της απόθεσης τέφρας και την δημιουργία μικροσωματιδιών που δημιουργούνται στην ατμόσφαιρα, όπως επίσης και τη συμμετοχή σε πολιτιστική δράση με επίσκεψη του συλλόγου σε θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου πιστεύει στη δυναμική των μελών του και τα μέλη θα πρέπει να ανταποκριθούν με τις εισφορές προς το σύλλογο.

Εκ του Δ.Σ.»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here