ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΡΑΤΕ

12
712

fvto1

Στις 23 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τριπόλεως διεξήχθη το ετήσιο Κύπελο Καράτε Νότιας-Δυτικής Ελλάδος και Ιόνιων Νήσων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης “Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” συμμετείχε με τους εξής οκτώ αθλητές:

Γεωργάνος Γεώργιος

Θεοδωροπούλου Αφροδίτη

Καστραντά Ειρήνη

Κονδύλη Ιωάννα

Μανούδη Μαρία

Σιαβελή Μαρία

Σιαβελή Σοφία

Σβώλος Χρήστος

 

Ο τοπικός σύλλογος απεκόμησε πέντε σuνολικά μετάλια (δυο χρυσά,ενα ασημένιο και δυο χάλκινα):

Θεοδωροπουλου Αφροδίτη:Ασημένιο

Καστραντά Ειρήνη:Χάλκινο

Κονδύλη Ιωάννα:Χρυσό

Σιαβελή Μαρία:Χρυσό

Σιαβελή Σοφία:Χάλκινο

Facebook Comments

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΤΥΧΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  2. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΤΥΧΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  3. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΤΥΧΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  4. ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΤΥΧΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here