ΑρχικήΑΡΘΡΑΔιακήρυξη Σύμβασης για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Μεγαλόπολης

Διακήρυξη Σύμβασης για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Μεγαλόπολης

Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται επιτέλους να προχωράει ένα πολύ σημαντικό έργο στην Μεγαλόπολη, η αναβάθμιση των παιδικών χαρών της πόλης που παραμένουν κλειστές μετά την σχετική απαγόρευση από την νομοθεσία.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει ξεκινήσει στο παρελθόν πολλές φορές να κάνει τον σχετικό διαγωνισμό αλλά οι αλλαγές της νομοθεσίας και άλλες διαδικασίες έχουν φέρει πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Ελπίζουμε αυτή την φορά να προχωρήσει το έργο και σύντομα η Μεγαλόπολη να ανοίξει τις παιδικές χαρές της.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικής χαράς, ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας και αστικού εξοπλισμού, φωτιστικών, έτοιμου χλοοτάπητα και αρδευτικού συστήματος συνολικής δαπάνης 300.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 300.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 241.935,48 ΦΠΑ : 58.064,52).
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.
Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στην αριθμ. 91/2016 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, η οποία ως αρχείο PDF, ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο, αναρτάται ξεχωριστά ως αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).

δείτε την διακήρυξη ΕΔΩ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια