ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. : Ξεκίνησε η λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στα Ορυχεία ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας

0
581

Η είδηση είναι η εξής:

Εγκαινιάζεται 5 Ιουλίου η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ – Παρουσία του ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκη
Στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) της ΔΙΑΔΥΜΑ στα ορυχεία της ΔΕΗ. Μάλιστα στην τελετή των εγκαινίων του πρωτοπόρου αυτού έργου θα παραστεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.
Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων ξεκίνησε το Σάββατο 10/6/2017, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης μεταξύ της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και της ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία Υποδομών του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με ΣΔΙΤ».

Ποια είναι η εταιρία ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.;

Κύριο αντικείμενο της Εταιρείας είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η λειτουργία του ΟΣΔΑ της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το Σχέδιο Διαχείρισης του 1995.
Η ίδρυση της βασίστηκε στην Οικονομοτεχνική Μελέτη Σκοπιμότητας τoυ 1996 και η έναρξη της λειτουργίας της σηματοδοτήθηκε με τη δημοσίευση του καταστατικού της στο ΦΕΚ (1998).
Μέτοχοι της εταιρίας είναι: Οι Δήμοι Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης & Πτολεμαΐδας και οι Τοπικές Ενώσεις Δήμων & Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) των τεσσάρων Νομών της Δυτικής Μακεδονίας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here