ΑρχικήΑΡΘΡΑΔιαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων από τον Δήμο Μεγαλόπολης

Διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων από τον Δήμο Μεγαλόπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΓΙΑ: 1. Την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης &

2. Το Ν.Π.Δ.Δ. “Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη” του Δήμου Μεγ/λης

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος (επί τοις εκατό), για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (Αρτοποιϊου – Ιχθειοπωλείου & Κατεψυγμένα, Κρεοπωλείου, Οπωροπωλείου, Παντοπωλείου) για τις ανάγκες του Δήμου Μεγαλόπολης (1ον.Της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση και 2ον. Της Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης), προϋπολογισμού 36.420,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 2 / 6 / 2015 και ώρα. 09,00΄ – 09,30΄ π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο 1ο Όροφο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, στην οδό Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 2% επί του προϋπολογισμού εκτός ΦΠΑ και ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ και εξήντα λεπτών (644,60), κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία (2ος Όροφος) του Δήμου Μεγαλόπολη, οδός Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου στο τηλέφωνο 2791 360 211, Γραφείο Προμηθειών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ