ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου με 24 θέματα

Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου με 24 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 6η του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης για τη διενέργεια απαιτούμενων ενεργειών χορήγησης αμοιβής για παράδοση αρχαίου.

2. Μεταβίβαση της αρμοδιότητας Διαχείρισης των Κληροδοτημάτων – Κεφαλαίων Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Μεγαλόπολης στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

3. Αποδοχή πίστωσης ποσού 343,80€ επιχορήγησης από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών των ωφελούμενων προώθησης της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για το μήνα Αύγουστο 2014.

4. Χρηματική Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Σωματείου «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

5. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 για την εγγραφή εκτάκτων ανειδίκευτων εσόδων από πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτων κατασκευών και τη δημιουργία νέων Κ.Α. εξόδων για την οικονομική και τη λογιστική τακτοποίησή του.

6. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 με μεταφορά πιστώσεων από το Αποθεματικό Κεφάλαιο αυτού για τη δημιουργία νέων κωδικών για την άμεση αποκατάσταση απρόβλεπτων ζημιών (άρθρο 158 παρ. 5 & 7 του Κ.Δ.Κ.) – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014.
7. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 – Αλλαγή πηγής χρηματοδότησης- Εξόφληση 2ου Λογ/σμού του έργου «Αλλαγή δικτύου ύδρευσης από πηγή Αγ. Βασιλείου Τ.Δ. Κουρουνιού μέχρι δεξαμενή Τ.Δ. Καρύταινας».

8. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εργασίες βελτίωσης και κατασκευή Ηλεκτροφωτισμού της Εισόδου Δήμου Μεγαλόπολης επί της Επαρχιακής Οδού Μεγαλόπολης – Περιβολίων»

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Μεγαλόπολης με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Αναπτυξιακής Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

10. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014».

11. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη της Τεχνικής Γραμματείας του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος ¨ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2020¨ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έτη 2013- 2014».

12. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου ΄Υδρευσης Οικισμών ΜΟΜΑ Καλαμών, Μαραθούσας & Επέκταση Δικτύου ΄Υδρευσης εντός Ε.Ρ.Σ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

13. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός ΕΕΛ Τ.Κ. Λεονταρίου».

14. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Αναπτυξιακός Προγραμματισμός: ¨Μεγαλόπολη 2020¨».

15. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Αποχετευτικό Δίκτυο Τ.Κ. Καρύταινας».

16. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Σύστημα Συνοικιακής και Οικιακής Κομποστοποίησης Αστικών Βιοαποβλήτων Δήμου Μεγαλόπολης».

17. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Εγκατάσταση Δικτύου Αποχέτευσης Τ.Κ. Κάτω Μακρυσίου Δήμου Μεγαλόπολης».

18. Ορισμός νέου μέλους με τον αναπληρωτή του, ως εκπρόσωπος του Δήμου, για την συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης υλοποίησης του έργου «Βελτίωση της Απόδοσης του Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δ.Κ. Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης».

19. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση δημοτικού φωτισμού στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014.

20. ΄Εγκριση δαπάνης ηλεκτροδότησης – επαύξησης ισχύος παροχής στην Τ.Κ. Καμάρας στη θέση «Παλαιομονάστηρο» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014.

21. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Γιανναίων – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014.

22. Κατεδάφιση επικίνδυνου κτίσματος ιδιοκτησίας κληρονόμων Ιωάννη Σπυρόπουλου στην Τ.Κ. Ποταμιάς Δ.Ε. Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης.

23. Κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπου κτίσματος κληρονόμων Σπυροπούλου Σωτηρίας στην Τ.Κ. Ποταμιάς Δ.Ε. Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης.

24. Κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπου κτίσματος κληρονόμων Σταυρούλας Ξένου στην Τ.Κ. Ποταμιάς Δ.Ε. Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια