ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 21 Αυγούστου με 19 θέματα

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 21 Αυγούστου με 19 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 21η του μήνα Αυγούστου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.Αποδοχή πίστωσης ποσού 187.473,90€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως έβδομη τακτική επιχορήγηση έτους 2019, μηνός Ιουλίου (Ζ΄ κατανομή), προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.

2.Έγκριση υπαγωγής του Δήμου σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς τη Δ.Ο.Υ. σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4611/2019.

3.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέων Κ.Α.Ε. εξόδων και την εγγραφή πιστώσεων για την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών Φόρων Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου (ΕΤΑΚ, ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π.).

4.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέων Κ.Α.Ε. εσόδων και εξόδων και την εγγραφή πιστώσεων για την απόδοση της νέας επιβαλλόμενης κράτησης υπέρ Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.

5.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για την ενίσχυση υφιστάμενων Κ.Α.Ε. εσόδων και εξόδων για την εγγραφή πιστώσεων για την κάλυψη αναγκών μισθοδοσίας και την καταβολή υποχρεωτικών εισφορών.

6.Αποδοχή πίστωσης ποσού 22.000,00€ επιχορήγησης του Δήμου Μεγαλόπολης από το ΥΠ.ΕΣ. για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους που συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών καθώς και των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019 – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέων Κ.Α.Ε. για την εγγραφή της πίστωσης και την καταβολή στους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου.

7.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέου Κ.Α.Ε των εξόδων για την καταβολή της δαπάνης της κατεπείγουσας προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ελαστικών (έκτακτο)» – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019.

8.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέου Κ.Α.Ε των εξόδων για την καταβολή της δαπάνης της κατεπείγουσας προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση υποβρυχίου αντλητικού συγκροτήματος στη γεώτρηση Τ.Κ. Ποταμιάς» – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019.

9.Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2019 για τη δημιουργία νέου Κ.Α.Ε των εξόδων για την καταβολή της δαπάνης του κατεπείγοντος έργου με τίτλο «΄Αρση επικινδυνότητας με καθαρισμό και απόφραξη φρεατίων και αγωγών στην Τ.Κ. Λεονταρίου» – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019.

10.΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών στην Τ.Κ. Ακόβου».

11.΄Εγκριση προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας επί οδών εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δ.Κ. Μεγαλόπολης σύμφωνα με την μελέτη έργου «Ασφαλτοστρώσεις στην Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

12.΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας/Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δημοτικού φωτισμού για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο στην Τ.Κ. Κάτω Καρυών.

13.΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας/Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δημοτικού φωτισμού για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στην Τ.Κ. Μακρυσίου.

14.΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας/Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δημοτικού φωτισμού για την τοποθέτηση στύλων με φωτιστικά σώματα στην Τ.Κ. Μακρυσίου.

15.΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας/Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δημοτικού φωτισμού για την τοποθέτηση στύλων με φωτιστικά σώματα στην Τ.Κ. Κοτυλίου.

16.Ονοματοδοσία κλειστού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης – Διοργάνωση εκδήλωσης.

17.Λύση Σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου Τ.Κ. Ζώνης Δημοτικής Ενότητας Γόρτυνος Δήμου Μεγαλόπολης.

18.Περί οικονομικής ενισχύσεως του πάσχοντος ανήλικου δημότη Π.Α. του Π. λόγω έκτακτης και σοβαρής ανάγκης του.

19.Περί παραχώρησης χώρων στα δημοτικά κοιμητήρια Τοπικών Κοινοτήτων Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Μεγαλόπολης για τη σύσταση οικογενειακών τάφων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΛΙΑΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ