ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου

Σας προσκαλούμε όπως, την 30η του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση της αριθμ. 49/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης, περί ψήφισης του Π/σμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικ. έτους 2015.

2. Έγκριση της αριθμ. 69/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης», περί κατάρτισης και ψήφισης ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2015.

3. Έγκριση της αριθμ. 71/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης», περί κατάρτισης και ψήφισης της Εισηγητικής ΄Εκθεσης τεκμηρίωσης των Εσόδων & Εξόδων της Επιχείρησης έτους 2015.

4. Έγκριση της αριθμ. 70/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης», περί κατάρτισης και ψήφισης του Π/σμού οικ. έτους 2015».

5. Ορισμός νέου μέλους & εκλογή Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης» – Τροποποίηση της αριθμ. 334/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

6. Αντικατάσταση αναπληρωτή υπαλλήλου στο Γραφείο Ανταποκριτή ΟΑΕΔ του Δήμου Μεγαλόπολης στα πλαίσια της συναφθείσας Προγραμματικής Σύμβασης για τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Μεγαλόπολης.

7. Συμμετοχή του Δήμου Μεγαλόπολης στη διοργάνωση αγώνων πετοσφαίρισης της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων στα πλαίσια προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

8. ΄Εγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Εργασίες βελτίωσης και κατασκευή ηλεκτροφωτισμού της εισόδου Δήμου Μεγαλόπολης επί της εθνικής οδού Τρίπολης – Μεγαλόπολης».

9. Συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης των αιτήσεων για την παραχώρηση μίας θέσης περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης – Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας κλήρωσης.

10. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 για την οικονομική και τη λογιστική τακτοποίησή του.
11. Διαγραφή χρεών τελών ύδρευσης και αποχέτευσης από τους Οριστικούς Βεβαιωτικούς Καταλόγους Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια