ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 5 Ιουλίου με 7 θέματα

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τρίτη 5 Ιουλίου με 7 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 5η του μήνα Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες – κατολισθήσεις) της 25ης Ιουνίου 2016στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Μεγαλόπολης- Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016.
2. ΄Εγκριση της κατεπείγουσας προμήθειας ανταλλακτικών και εργασίας – παροχή υπηρεσιών για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτης βλάβης και την επισκευή οχημάτων & μηχανημάτων (ΣΚΟΥΠΑ SICAS) του Δήμου – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.
3. ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αναλωσίμων εξετάσεων ιατρικού εξοπλισμού του έργου Τηλεϊατρικής του Δήμου Μεγαλόπολης» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 – Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.
4. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδών σήμανσης οδοποιίας Δήμου Μεγαλόπολης».
5. Περί της ¨με απευθείας ανάθεση¨ εκτέλεσης του έργου του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016 «Αποπεράτωση δεξαμενής ύδρευσης Τ.Κ. Καρύταινας».
6. ΄Εγκριση περιοχής παρέμβασης του Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD/LEADER) Βόρειας Πελοποννήσου.
7. Εξέταση της από 08.06.2016 με αριθμ. πρωτ. 7634/07.06.2016 στο Δήμο Αίτησης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Φαλαισιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» περί παραχώρησης της χρήσης της πλατείας Τ.Κ. Φαλαισίας για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια