xabilomati9-2-23
spot_img
ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη με 24 θέματα

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη με 24 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 19η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 25.218,69 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών (Κ.Α.Π.) έτους 2014, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.

2. Αποδοχή πίστωσης ποσού 39.813,63 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών (άρθρο 27 του ν. 3756/2009) έναντι του συνολικού ποσού της δόσης έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και την καταβολή δαπανών επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων του Δήμου.

3. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης.

4. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης κατά την εορτή του Πολιούχου της πόλης της Μεγαλόπολης Αγίου Νικολάου.

5. Χρηματική Επιχορήγηση του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» για την κάλυψη δαπανών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του.

6. Υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 – 2013 του ΥΠΑΑΤ, Άξονας 3: «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας, Μέτρο: 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό», για την ένταξη της πράξης με τίτλο «Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δικτύου Δυρραχίου Δ.Ε Φαλαισίας Δ. Μεγαλόπολης».

7. Υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 – 2013 του ΥΠΑΑΤ, Άξονας 3: «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας, Μέτρο: 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό», για την ένταξη της πράξης με τίτλο «Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δικτύου Κ. Γιανναίων – Καμάρας» Δήμου Μεγαλόπολης.

8. Αποδοχή πίστωσης εγκεκριμένου ποσού 395.000,00€ από πιστώσεις 4ου ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης για την εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου έργου «Κατασκευή Παλαιοντολογικού Πάρκου και Εκθεσιακών Χώρων στο ΄Ισιωμα Καρυών» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014.

9. Αποδοχή της Πράξης Ένταξης του έργου «Διαδικτυακή Πύλη Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας – Απασχόλησης Δήμου Μεγαλόπολης» με κωδικό MIS 485344 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» – Έγκριση Συμφώνου Αποδοχής των ΄Ορων της Απόφασης Ένταξης.

10. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας ειδών αθλητικού εξοπλισμού (καθρέφτες για το κλειστό Στάδιο» – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

11. Έγκριση εκτέλεσης της προμήθειας Ηλεκτρονικού Πίνακα Αποτελεσμάτων (για κλειστό Στάδιο) – Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

12. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 με μεταφορά πίστωσης από το Αποθεματικό Κεφάλαιο αυτού για την ενίσχυση υφιστάμενων Κ.Α. για την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών του Δήμου.

13. ΄Εγκριση χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από αιρετά όργανα του Δήμου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών λειτουργίας του.

14. Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη απασχόληση για την αντιμετώπιση εποχικών, πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου.

15. Έγκριση της αριθμ. 66/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2014 για την αμοιβή δικηγόρου.

16. Έγκριση της αριθμ. 21/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης», περί έγκρισης του Απολογισμού οικ. έτους 2013.

17. Μείωση μισθώματος σχολικού Κυλικείου ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.

18. Αποδοχή της δωρεάν παραχώρησης τμήματος γηπέδου (αγροτεμαχίου – βοσκότοπου) ιδιοκτησίας κ. Γεωργίου Μητσόπουλου του Δημητρίου για την κατασκευή δεξαμενής στην Τ.Κ. Καρίταινας Δήμου Μεγαλόπολης.

19. Αλλαγή θέσης κατασκευής δεξαμενής στην Τ.Κ. Καρίταινας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αποπεράτωση Δικτύου ΄Υδρευσης με κατασκευή Δεξαμενής Τ.Κ. Καρύταινας».

20. Παραχώρηση λυόμενου οικίσκου για την κάλυψη αναγκών στέγασης οικογένειας δημότη στην Τ.Κ. Πλάκας.

21. Παραχώρηση αίθουσας για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού – ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

22. Διαγραφή προστίμων ΚΟΚ – κλήσεων από τους Οριστικούς Βεβαιωτικούς Καταλόγους Δήμου Μεγαλόπολης.

23. Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μεγαλόπολης – Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο Όργανο.

24. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Μεγαλόπολης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,579ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,300ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ