Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης 30/03/2016 – Ερωτήσεις και απαντήσεις

0
165

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις ερωτήσεις που έγιναν από την πλευρά των αντιπολιτεύσεων και τις απαντήσεις που δόθηκαν από την Δημοτική Αρχή, κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη 30 Μαρτίου στην Μεγαλόπολη.

Επιγραμματικά οι ερωτήσεις ήταν:
Ερώτηση από τον Π. Λαμπρόπουλο για την διακοπή λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.
Αναφορά ερώτηση του Π. Μπούρα για το τι έχει γραφεί στα πρακτικά του προηγούμενου Δ.Σ.
Ο Γ. Γεωργακόπουλος ζήτησε ενημέρωση γι το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Μεγαλόπολη.
Η Δ. Γαλάνη με την σειρά της ρώτησε για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προσφύγων που ανακοίνωσε ο Δήμος.
Ο Β. Κανέλλος ρώτησε τον Δήμαρχο για το θέμα της μεταστέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αν έχει εφαρμοστεί η απόφαση του Δ.Σ. για διακοπή ρευματοδότησης στην Τσεμπερού.

Ο Β.Τσουμπλέκας έκανε 3 ερωτήσεις,
στην 1η ρώτησε τον πρόεδρο του Δ.Σ., αν ο καμεραμάν του Καφενείου της Μεγαλόπολης έχει άδεια δημοσιογράφου να ασκεί τα καθήκοντα του και αν είναι αντικειμενικός σε όλες τις μεταδόσεις που κάνει βάσει του νόμου και αν καλύπτει τις θέσεις των αντιπολιτεύσεων στην ιστοσελίδα του. Στο σημείο αυτό ανέφερε ότι σε διαφορετική περίπτωση πρέπει σαν Δημοτικό Συμβούλιο να πράξουμε τα δέοντα. ( Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρχει ξεχωριστή δημοσίευση) , 2η για προβλήματα εργασιακά των εργαζομένων στον Δήμο Μεγαλόπολης σχετικά με τις άδειες και συσσωρευμένα ρεπό. Τέλος έκανε 2 ερωτήματα στον Δ. Γιώτη για θέματα του Ατσιχόλου και για μια κίνηση λογαριασμού σε τράπεζα.

Από τις απαντήσεις, θα ξεχωρίσουμε αυτή του κ. Τσιριγώτη ο οποίος ανέφερε ότι η Τηλεθέρμανση δεν μπορεί να λειτουργήσει με πετρέλαιο γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Επίσης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης ανέφερε ότι σε σχετικό έγγραφο που έχει σταλεί από την Κυβέρνηση για την φιλοξενία προσφύγων, ο Δήμος Μεγαλόπολης κρίνει ότι δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος και η απάντηση είναι αρνητική. Κάλεσε δε όποιον έχει κάποια πρόταση να την καταθέσει.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here