ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ 4 ΘΕΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ 4 ΘΕΜΑΤΑ

Σας προσκαλούμε όπως, την 13η του μήνα Αυγούστου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.    Χρηματική Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκορτσινού για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΕΥΡΩΤΕΙΑ 2013».

2.    Διάθεση πίστωσης ποσού 7.200,00 € για την καταβολή της δαπάνης του έργου «Συντήρηση Υποδομών Τ.Κ. Βελιγοστής», από πιστώσεις ΣΑΤΑ έτους 2013 (5ης εντολής).

3.    ΄Έγκριση δαπάνης για την επιμόρφωση εργαζομένων οδηγών του Δήμου για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας – Αναμ/ση του Π/σμού οικ. έτους 2013.

4.    Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την παραλαβή Επιταγών από την Τράπεζα της Ελλάδος ποσού 100.000,00 € από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄  Βαθμού της χώρας», για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της 7ης Αυγούστου 2012 (ΣΑΕ 055).

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βασίλειος  Κανέλλος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια