ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 5η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ.

1.      Αποδοχή πίστωσης ποσού 180.764,04 € Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών ως τακτική επιχορήγηση μηνός  Ιουλίου  2012.
2.      Ανανέωση της Προγραμματικής Σύμβασης για τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Μεγαλόπολης.
3.      Άνοιγμα νέου Τραπεζικού Λογαριασμού όψεως Δήμου Μεγαλόπολης – Τροποποίηση της αριθμ. 150/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
4.      Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Θεόδωρου Τουρλεντέ στην Τ.Κ. Περιβολίων στις 7-09-2012.
5.      Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση της εκδήλωσης εορτασμού του Πολιούχου της Τοπικής Κοινότητας Λεονταρίου Δήμου Μεγαλόπολης, Αγίου Γερασίμου.
6.      Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση δικτύου ύδρευσης  Τ.Κ. ΄Ισαρη».
7.      Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων – Αποκατάσταση δημοτικών εγκαταστάσεων».
 
8.      Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 για την εκπόνηση της  μελέτης «Κατασκευή Παλαιοντολογικού Πάρκου και Μουσείου στο Τ.Δ. Ισώματος Καρυών» – Τροποποίηση της αριθμ. 250/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
9.      Περί διενέργειας της προμήθειας Ξύλινων Πινάκων Ανακοινώσεων – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
10.  Περί διενέργειας της προμήθειας Καταγραφικού Εξοπλισμού ΄Υδρευσης – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
11.  Περί διενέργειας της προμήθειας Υποχλωριώδους Νατρίου – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
12.  Περί διενέργειας της προμήθειας Ηλεκτρολογικού  υλικού – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
13.  Περί διενέργειας της προμήθειας ανταλλακτικών συντήρησης και επισκευής μηχανημάτων & οχημάτων του Δήμου – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
14.  ΄Εγκριση της κατεπείγουσας προμήθειας υγρών καυσίμων για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς της 7ης & 8ης Αυγούστου 2012 – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012- Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
15.  ΄Εγκριση της κατεπείγουσας προμήθειας λάστιχου και λοιπών υλικών για την αποκατάσταση της υδροδότησης για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς της 7ης & 8ηςΑυγούστου 2012 – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2012 – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της  προμήθειας.
       ] ]>

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ