Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης «Πυλάδης»

0
190

Δελτίο Τύπου

H Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης «Πυλάδης» ιδρύθηκε το Μάιο του 2008, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΚΕΠΑ) Μεγαλόπολης, την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης και την καλλιτεχνική συνδρομή του μαέστρου – αρχιμουσικού κ. Γεώργιου Βασιλόπουλου, με σκοπό την αναβάθμιση της πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου.

Μέλη της είναι πολίτες της περιοχής μας, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με το θαυμαστό κόσμο της μουσικής και ειδικότερα του πολυφωνικού τραγουδιού.

Η Δημοτική Χορωδία αποτελείται από τέσσερις φωνές (δύο ανδρικές και δύο γυναικείες) και είναι σε θέση να λειτουργεί ως ένα οργανωμένο σύνολο, προσφέροντας μια εικόνα, εφάμιλλη άλλων ερασιτεχνικών χορωδιών που λειτουργούν στην επικράτεια της χώρας.

Το Σαββάτο 12 Ιουνίου 2010 και ώρα 8.00μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης, κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο κοινό, εκτελώντας το πρόγραμμα της πρώτης συναυλία της, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγούδια του Θεοδωράκη, του Χατζηδάκη, του Κουγιουμτζή , τραγούδια κινηματογραφικά, έντεχνα, λαϊκά, ελαφρολαϊκά και παραδοσιακά, το οποίο τα μέλη της με πολύ χαρά και μεράκι σας παρουσιάζουν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here