ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτική Ενότητα: Τα ΜΜΕ παραπληροφορούν, η μόνη έγκυρη πληροφόρηση για τις κινήσεις...

Δημοτική Ενότητα: Τα ΜΜΕ παραπληροφορούν, η μόνη έγκυρη πληροφόρηση για τις κινήσεις μας είναι τα δελτία τύπου της παράταξής μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στα διάφορα MME έντυπα και ηλεκτρονικά δημοσιεύονται δήθεν πληροφορίες που σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση αλλά την προώθηση σεναρίων και σχεδιασμών τρίτων ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τα οποία δεν μας αφορούν.

Η μόνη έγκυρη πληροφόρηση για τις κινήσεις μας είναι τα δελτία τύπου της παράταξής μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η παράταξή μας ύστερα από πρόσφατη συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας, κατηγορηματικά και ομόφωνα εξέφρασαν την πρόθεση και την ακλόνητη θέληση να συνεχίσουν με ενότητα την προσπάθεια για το καλό των δημοτών και του Δήμου μας. Να διαφυλάξουν την ενότητα της παράταξης και να συνεχίσουν να δίνουν κάθε μάχη που θα χρειαστεί για όλους τους δημότες μας.

Η παράταξη μας αποτελείται από εκλεκτά, καταξιωμένα στελέχη τα οποία έδωσαν και δίνουν καθημερινά την μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από κάθε θέση.

Συνεχίζουμε το έργο μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος των δημοτών.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φοβερό δελτίο τύπου, από την παράταξη που κυβερνάει τον Δήμο 4 χρόνια τώρα!
  Κάποια, Διάφορα ΜΜΕ δεν κάνουν ενημέρωση αλλά παίζουν παιχνίδια! Και εσείς αναγνώστες μην τους διαβάζετε, μην τους πιστεύετε , λένε ψέμματα, έχουν άλλους σκοπούς.
  Συγχαρητήρια κύριοι της πλειοψηφίας στον Δήμο.
  Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν τον κ. Τσιριγώτη και τον Δήμαρχο και η απάντηση τους είναι.. Δεν το γράφουμε για σένα, εσύ τι τσιμπάς; Έχεις την μύγα;
  Αυτές είναι οι Τσιριγωτιές!! Πολιτικό επίπεδο και συμπεριφορές άλλης εποχής!!
  Αν όμως γράψει κάποιο ΜΜΕ ότι “ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ Η ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ”, μετά θα θιχτεί ο κ. Τσιριγώτης και οι υπόλοιποι σύμβουλοι και θα μοιράζουν μηνύσεις, όταν κάτι το γράφει η παράταξη του η αυτός είναι σωστό και έξυπνο, όταν όμως το γράφουν άλλοι είναι ύπουλο και κατακριτέο.
  Αντί λοιπόν να γράφετε αυτές τις μπούρδες και προσπαθείτε να βγάζετε τους άλλους λάθος και ότι μόνο εσείς είστε οι Παρθένες και οι αμόλυντοι, κοιτάξτε να λάβετε τα μηνύματα του κοσμάκη και να απολαύσετε την σύνταξη σας. Αν δεν σας βγαίνουν οι σχεδιασμοί σας δεν θα ρίχνετε την ευθύνη σε όσους γράφουν δημόσια και επώνυμα, αν έχετε πρόβλημα με κάποιον να βρείτε το θάρρος και την τόλμη να του απαντήσετε, όχι να βγάζετε προπαγανδιστικά δελτία.
  Νόμιζα κ. Τσιριγώτη ότι είστε έμπειρος και έξυπνος πολιτικός, αν είστε θα έχετε καταλάβει ότι έχετε μια ευκαιρία να φύγετε με το κεφάλι ψηλά και όχι ταπεινωμένος από την κατακραυγή του κόσμου στις επερχόμενες εκλογές. Υ.Γ. Αυτό δεν είναι απάντηση , είναι απλά ένα σχόλιο, η απάντηση θα έρθει στην πορεία. Θα έρθει συνεχίζοντας να γράφουμε αυτό που θέλουμε, όποτε το θέλουμε. Να ρωτάμε και να απαιτούμε απαντήσεις.

 2. Οστρακισμός ή εξοστρακισμός ήταν μία διαδικασία ψηφοφορίας με την οποία αποφασιζόταν ελεύθερα, άνευ δίκης, η υποχρεωτική εξορία ή όχι ενός ατόμου που κρινόταν επικίνδυνο για την πόλη. Ο οστρακισμός εφαρμοζόταν στην αρχαία Αθήνα, από όπου τον πήραν και οι άλλες πόλεις με δημοκρατικό πολίτευμα.

  Ο οστρακισμός γινόταν ως εξής: έφραζαν την Αγορά και δημιουργούσαν έτσι έναν περίβολο, που τον διαιρούσαν σε 10 τμήματα, με κοινή είσοδο. Σε αυτά εισερχόταν κάθε πολίτης, ανάλογα με τη φυλή που ανήκε και άφηνε ένα όστρακο (θραύσμα πήλινου αγγείου), όπου είχε γράψει το όνομα του πολίτη του οποίου την εξορία επιθυμούσε.

  Για να εξοριστεί κάποιος έπρεπε το όνομά του να βρεθεί σε περισσότερα από 6.000 όστρακα. Ο πολίτης που καταδικαζόταν είχε διορία δέκα ημερών για να τακτοποιήσει τις προσωπικές του υποθέσεις. Αρχικά, η εξορία διαρκούσε δέκα χρόνια αλλά αργότερα μειώθηκε σε πέντε.

  Πηγή: https://arxaia-ellinika.blogspot.com

 3. Όταν έχεις φτάσει να κυβερνάς έναν τόπο, έχοντας χάσει κάθε επαφή με τους πολίτες και την πραγματικότητα, έχοντας διανύσει 4 χρόνια ανυπαρξίας, αδυναμίας εκτέλεσης και των πιο βασικών υποχρεώσεων , είναι φυσικό να βλέπεις παντού εφιάλτες και φαντάσματα.Τότε αντί να κάνεις αυτοκριτική και να διορθωθείς σου φταίνε όλοι οι άλλοι, τότε όσοι διαφωνούν μαζί σου πρέπει να φεύγουν από την μέση, τότε προσπαθείς να επιβάλεις και λογοκρισία. Την λογοκρισία λοιπόν την ήθελαν και την επιδίωκαν πάντα τα καθεστώτα.
  Δεν χρειάζεται κανένα κακό ΜΜΕ και κανένας εμπαθής πολίτης για να σας διαβάλλει, κύριοι της πλειοψηφίας του Δήμου μόνοι σας με αυτά που γράφετε και υποστηρίζετε σκάβετε τον λάκκο σας, μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας.
  Ακόμα και όσοι διαβάζουν αυτά που σας γράφουν κατά καιρούς αλλά είχαν τις επιφυλάξεις τους , τώρα θα τα πιστεύουν και θα τα παίρνουν πιο σοβαρά.
  Μια και αρχίσατε να γράφετε δελτία τύπου , θα γράψετε τίποτα για τα προβλήματα και την κατάντια της πόλης ;

 4. Δημοτική Ενότητα…κάποτε!!!
  Δημοτική Διάλυση…σήμερα!!!
  Κυριοι μάλλον κάτι δε πάει καλά…
  Κύριε “επικεφαλή” τι θέλετε να μας πείσετε για κάτι διαφορετικό;
  Μια χαρά και δύο τρομαρες έχετε καταλήξει να γίνει η “ενότητα” σας…
  Και τώρα τι;;; Ψάχνετε ακριβώς τι;;;
  Δαίμονες, μπαμπούλες, φαντάσματα…
  Σας κυνηγούν, σας πολεμούν, σας συκοφαντούν…
  Κοιταχτειτε σε κάποιον κοντινό καθρέφτη και κάντε και καμιά αυτοκριτική στα πρόσωπα σας…
  Δείτε και απαντήστε στον εαυτό σας για όλα όσα σας καταλογίζουν ατομικά ή και ομαδικά …
  Απαντήστε για τις δικές σας αδυναμίες και λαθασμενες επιλογές επί σειρά ετών και μην ψάχνετε δικαιολογίες…ούτε στηριγματα δεξιά και αριστερά για το μέλλον σας…
  Αφήστε τα παραμύθια και τις γραφικότητες και αν έχετε το θάρρος γράψτε με ονόματα και διευθύνσεις όχι αερολογιες και φαντασίες…
  Μην προσπαθείτε να κουκουλωσετε τις δικές σας επιλογές δημιουργοντας δήθεν κλίμα συνομωσιας εναντίον σας…
  Η ιστορία για κάποιους γράφεται με χρυσά γράμματα…
  Η ιστορια για εσάς ίσως να είναι σκληρή στο μέλλον…
  Θα γραφτεί όμως…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ